![Jemy zdrowo na wsi i w mieście](https://jz.img0.cz/media/product/img/jemy-zdrowo-na-wsi-i-w-miescie-small.jpg.276x276_q85_crop.jpg)
Jemy zdrowo na wsi i w mieście
![Jemy zdrowo i smacznie](https://jz.img0.cz/media/product/img/jemy-zdrowo-i-smacznie-small_2KT9GP6.jpg.276x276_q85_crop.jpg)
Na dużej głębokiej patelni rozgrzej oliwę i podsmaż na niej drobno posiekaną szalotkę i czosnek.
Po pięciu minutach dodaj grzyby (oczyszczone i pokrojone w plasterki) oraz cukinię. Smaż przez kolejne 2 minuty.
Ubij na pianę jajka z mlekiem i zalej nimi warzywa na patelni.
Dopraw do smaku solą i pieprzem oraz rozmarynem.
Na wierzchu ułóż plastry mozzarelli i przykryj patelnię pokrywką. Duś przez kolejnych 5 minut, aż jajka się zetną, a ser roztopi.
Podziel się swoimi wrażeniami i wskazówkami
Top
Tłumaczenie automatyczne
To było bardzo dobre. Na koniec wkładam mieszaninę do piekarnika na kilka minut.
Tłumaczenie automatyczne
Składniki, które prawie zawsze mam pod ręką. bardzo smaczny, szybki i obfity obiad
Tłumaczenie automatyczne