Może dodasz do koszyka którąś z naszych książek?


Jemy zdrowo na wsi i w mieście
W najnowszej książce kucharskiej z serii Jemy zdrowo znajdziesz 120 naszych ulubionych przepisów, które są nie tylko zdrowe, ale i pyszne 💚
Obierz gotowane buraczki i pokrój je na plasterki o grubości ok. 2–3 milimetrów. Ułóż na dużym półmisku.
Przygotuj dressing. Wymieszaj i lekko ubij oliwę, kardamon, balsamico, sok z cytryny, sól i pieprz.
Polej buraczki dressingiem, posyp rukolą i oliwkami. Podawaj.
Podziel się swoimi wrażeniami i wskazówkami
Wow, jestem w 100% mięsożercą, ale czułem, że muszę nadać mu trochę czystości. Byłem dość przerażony, ponieważ nie potrzebuję buraków od dziecka, ale to ..., to mnie dopadło. Zrobiłam świeżą bagietkę i dałam kozi ser i bombę .. Bardzo mi się podobało, dzięki za wspaniały przepis
Tłumaczenie automatyczne
Lepiej niż się spodziewałem ... Nie położyłem oliwek, zamiast rukoli podała sałatkę i dodała kawałki sera
Tłumaczenie automatyczne
Wspaniały. Właśnie wymieniłem oliwki na kapary.
Tłumaczenie automatyczne