
Hydrolizat kolagenu rybiego z kwasem hialuronowym i witaminą C (smak mango)

Jemy zdrowo na wsi i w mieście

Ugotuj komosę zgodnie z instrukcją na opakowaniu.
Pozostaw do ostygnięcia, a następnie dodaj do niej odcedzoną fasolę, płatki owsiane, drobno posiekany szpinak i jajka.
Wymieszaj, dodaj przyprawę curry i tymianek, dopraw do smaku solą i pieprzem.
Rozgrzej na średnim ogniu patelnię nieprzywierającą. Z masy fasolowej uformuj 2 spore placki.
Ułóż je na rozgrzanej patelni i smaż z każdej strony przez co najmniej 4 minuty. Rozkrój bułki i przez chwilę piecz je razem z burgerami, przez ok. 1 minutę z każdej strony.
Posmaruj bułki majonezem sojowym, ułóż na nich plastry pomidora, a na nich burgery.
Podawaj same lub z dodatkiem sałatki ze świeżych warzyw.
Podziel się swoimi wrażeniami i wskazówkami
Dobry
Tłumaczenie automatyczne
na pewno spróbuje
Pyszne. Prosty. Polecam. Idealna ilość na obfity obiad dla 2 osób.
Tłumaczenie automatyczne