
Jemy zdrowo na wsi i w mieście

Hydrolizat kolagenu rybiego z kwasem hialuronowym i witaminą C (smak mango)

Podsmaż cebulkę na oliwie. Dodaj marchewkę i smaż przez ok. 5 minut.
Dodaj czosnek przeciśnięty przez praskę i smaż przez kolejne 2 minuty.
Dodaj pomidory z puszki i przecier pomidorowy. Wymieszaj i podlej bulionem.
Doprowadź do wrzenia i wsyp czerwoną soczewicę oraz suszony tymianek.
Gotuj, aż soczewica zmięknie (ok. 25 minut).
Dopraw do smaku solą i pieprzem.
Jeżeli lubisz pikantne smaki, dopraw zupę szczyptą suszonego chili.
Podziel się swoimi wrażeniami i wskazówkami
doskonałe, a ja nie jestem wielką fanką roślin strączkowych, ale dzięki temu przepisowi włączyłam soczewicę do swojej codziennej diety, dziś gotuję tę zupę już chyba czwarty raz od początku roku :)
Tłumaczenie automatyczne
Pyszne tosty z pieczonym serem, pożywny obiad
Tłumaczenie automatyczne
jest świetna :D
Tłumaczenie automatyczne