
Jemy zdrowo na wsi i w mieście

Hydrolizat kolagenu rybiego z kwasem hialuronowym i witaminą C (smak mango)

Dymkę umyj, drobno posiekaj i podsmaż w garnku na łyżce oliwy.
Następnie dodaj pokrojone w plasterki pieczarki i smaż na średnim ogniu przez 5 minut.
Dolej bulion, dodaj pokrojone w kostkę ziemniaki i gotuj przez 20 minut do miękkości.
Następnie dolej śmietanę oraz mleko i gotuj przez kolejne 10 minut.
Ugotowaną zupę odstaw na chwilę na bok, a następnie zblenduj na gładką masę.
Dopraw solą, pieprzem i kminkiem. Podawaj z pełnoziarnistym pieczywem.
Podziel się swoimi wrażeniami i wskazówkami
doskonały
Tłumaczenie automatyczne
Znakomicie, gdy nie wiem, zupa zawsze ją ratuje.
Tłumaczenie automatyczne
Robiłam z córką i jest REWELACYJNE. Przepis naprawdę świetny, na pewno jeszcze go ugotujemy.😉
Tłumaczenie automatyczne