SzukajSzukajoznámeníZawiadomienieMojeMojeKoszykKoszyk 0
Gotuj z nami Sklep Premium O nas Kontakt

Sposób przygotowania

1

Na 2 łyżkach oleju słonecznikowego zeszklij drobno posiekaną cebulkę.

2

Dodaj czosnek, ciecierzycę i kmin.

3

Smaż przez 5 minut, a następnie zalej bulionem warzywnym.

4

Gotuj przez 25 minut.

5

Dodaj śmietanę i dopraw do smaku solą i pieprzem.

6

Zblenduj i podawaj z chlebem razowym.

Autor przepisu
Zespół Jemy zdrowo
Załóż własny zeszyt z przepisami
  • Zapisz swoje ulubione przepisy
  • Dodawaj do nich własne notatki
  • Wszystkie Twoje oceny w jednym miejscu

Podziel się swoimi wrażeniami i wskazówkami

miskavkagmailcom
11. marca 2024

Na wierzch zamiast śmietanki 2 łyżki mleka kokosowego dodałam por oraz odrobinę garam masala i kurkumy💚

Tłumaczenie automatyczne

Eva Božíková
11. lutego 2024

Klára Baksová
03. sierpnia 2023

Więcej informacji o Twoim zeszycie www.jimezdrave.cz
Tworzymy zdrowe i proste przepisy dla całej rodziny

Chcesz otrzymywać nasze przepisy?

Bądź na bieżąco z nowymi przepisami! Prześlemy Ci je na e-mail dwa razy w tygodniu. Jeżeli nie przypadną Ci do gustu, zawsze możesz się wypisać.

Załóż własny zeszyt z przepisami

  • Zapisz swoje ulubione przepisy
  • Dodawaj do nich własne notatki
  • Wszystkie Twoje oceny w jednym miejscu