![Jemy zdrowo na wsi i w mieście](https://jz.img0.cz/media/product/img/jemy-zdrowo-na-wsi-i-w-miescie-small.jpg.276x276_q85_crop.jpg)
Jemy zdrowo na wsi i w mieście
![Jemy zdrowo i smacznie](https://jz.img0.cz/media/product/img/jemy-zdrowo-i-smacznie-small_2KT9GP6.jpg.276x276_q85_crop.jpg)
Umyj i obierz warzywa. Marchewkę i szalotki pokrój na kawałki.
Do garnka wlej bulion warzywny i dodaj kalafiora, pokrojoną marchewkę, szalotkę i pomidory z puszki. Doprowadź do wrzenia. Przykryj garnek i gotuj przez 15 minut na wolnym ogniu.
Dodaj fasolę i gotuj przez kolejnych 10 minut. Zdejmuj garnek z ognia i poczekaj, aż zupa trochę ostygnie,a następnie zblenduj ją na gładki krem. Dopraw do smaku solą, pieprzem i czosnkiem.
Gotową zupę podziel na 4 porcje i podawaj.
Podziel się swoimi wrażeniami i wskazówkami
Absolutnie świetnie! Mój nowy ulubieniec!
Tłumaczenie automatyczne
Naprawdę smaczna meksykańska zupa. Dodałem też trochę chili
Tłumaczenie automatyczne
kiedy wszystkie składniki zostały wymieszane i wymieszane, powstał zupełnie niepowtarzalny i zrównoważony smak, idealny 🥰
Tłumaczenie automatyczne