SzukajSzukajoznámeníZawiadomienieMojeMojeKoszykKoszyk 0
Gotuj z nami Sklep Premium O nas Kontakt

Wartości odżywcze na 1 porcję/szt.

  • 155 Kcal
  • 9 g białek
  • 1 g tłuszczów
  • 25 g węglowodanów

Ponad 350 przepisów ze wszystkich książek (zaoszczędzisz ponad 500 zł)

  • Aplikacja bez reklam
  • Proste gotowanie ze składników, które masz w domu
  • Ulubione przepisy dostępne offline
Wypróbuj na 30 dni BEZPŁATNIE

Składniki

4 porcji

Sposób przygotowania

1

Umyj i obierz warzywa. Marchewkę i szalotki pokrój na kawałki.

2

Do garnka wlej bulion warzywny i dodaj kalafiora, pokrojoną marchewkę, szalotkę i pomidory z puszki. Doprowadź do wrzenia. Przykryj garnek i gotuj przez 15 minut na wolnym ogniu.

3

Dodaj fasolę i gotuj przez kolejnych 10 minut. Zdejmuj garnek z ognia i poczekaj, aż zupa trochę ostygnie,a następnie zblenduj ją na gładki krem. Dopraw do smaku solą, pieprzem i czosnkiem.

4

Gotową zupę podziel na 4 porcje i podawaj.

Autor przepisu
Zespół Jemy zdrowo
Załóż własny zeszyt z przepisami
  • Zapisz swoje ulubione przepisy
  • Dodawaj do nich własne notatki
  • Wszystkie Twoje oceny w jednym miejscu

Podziel się swoimi wrażeniami i wskazówkami

pyrxvmhz8nprivaterelayappleidcom
16. grudnia 2022

Absolutnie świetnie! Mój nowy ulubieniec!

Tłumaczenie automatyczne

Kristýnka Svobodová
14. września 2022

Naprawdę smaczna meksykańska zupa. Dodałem też trochę chili

Tłumaczenie automatyczne

Anišipka
31. maja 2022

kiedy wszystkie składniki zostały wymieszane i wymieszane, powstał zupełnie niepowtarzalny i zrównoważony smak, idealny 🥰

Tłumaczenie automatyczne

Więcej informacji o Twoim zeszycie www.jimezdrave.cz
Tworzymy zdrowe i proste przepisy dla całej rodziny

Chcesz otrzymywać nasze przepisy?

Bądź na bieżąco z nowymi przepisami! Prześlemy Ci je na e-mail dwa razy w tygodniu. Jeżeli nie przypadną Ci do gustu, zawsze możesz się wypisać.

Załóż własny zeszyt z przepisami

  • Zapisz swoje ulubione przepisy
  • Dodawaj do nich własne notatki
  • Wszystkie Twoje oceny w jednym miejscu