
Jemy zdrowo na wsi i w mieście

Hydrolizat kolagenu rybiego z kwasem hialuronowym i witaminą C (smak mango)

Umyj i obierz warzywa. Marchewkę i szalotki pokrój na kawałki.
Do garnka wlej bulion warzywny i dodaj kalafiora, pokrojoną marchewkę, szalotkę i pomidory z puszki. Doprowadź do wrzenia. Przykryj garnek i gotuj przez 15 minut na wolnym ogniu.
Dodaj fasolę i gotuj przez kolejnych 10 minut. Zdejmuj garnek z ognia i poczekaj, aż zupa trochę ostygnie,a następnie zblenduj ją na gładki krem. Dopraw do smaku solą, pieprzem i czosnkiem.
Gotową zupę podziel na 4 porcje i podawaj.
Podziel się swoimi wrażeniami i wskazówkami
Zupa szybka, prosta i gęsta. Doprawiłam papryką wędzoną, chili i sokiem z cytryny i jest pyszne.
Tłumaczenie automatyczne
Absolutnie świetnie! Mój nowy ulubieniec!
Tłumaczenie automatyczne
Naprawdę smaczna meksykańska zupa. Dodałem też trochę chili
Tłumaczenie automatyczne