SzukajSzukajoznámeníZawiadomienieMojeMojeKoszykKoszyk 0
Gotuj z nami Sklep Premium O nas Kontakt

Sposób przygotowania

1

Na 2 łyżkach oleju rzepakowego podsmaż drobno posiekaną cebulkę. Po 2–3 minutach dodaj groch. Smaż na średnim ogniu przez kolejne 10 minut.

2

Do garnka dodaj bulion, marchewkę pokrojoną w plasterki, wyciśnięty czosnek i majeranek, gotuj przez 15–20 minut do miękkości wszystkich składników.

3

Zupę zmiksuj za pomocą blendera ręcznego, dopraw solą i pieprzem, podziel na porcje i posyp pestkami dyni.

Autor przepisu
Zespół Jemy zdrowo
Załóż własny zeszyt z przepisami
  • Zapisz swoje ulubione przepisy
  • Dodawaj do nich własne notatki
  • Wszystkie Twoje oceny w jednym miejscu

Podziel się swoimi wrażeniami i wskazówkami

judycz128
24. września 2023

Bardzo nam się podobało

Tłumaczenie automatyczne

Zuzana Kotásková
29. marca 2023

Szczyt,

Tłumaczenie automatyczne

xtcqjy7sr2privaterelayappleidcom
24. października 2022

Więcej informacji o Twoim zeszycie www.jimezdrave.cz
Tworzymy zdrowe i proste przepisy dla całej rodziny

Chcesz otrzymywać nasze przepisy?

Bądź na bieżąco z nowymi przepisami! Prześlemy Ci je na e-mail dwa razy w tygodniu. Jeżeli nie przypadną Ci do gustu, zawsze możesz się wypisać.

Załóż własny zeszyt z przepisami

  • Zapisz swoje ulubione przepisy
  • Dodawaj do nich własne notatki
  • Wszystkie Twoje oceny w jednym miejscu