Może dodasz do koszyka którąś z naszych książek?


Jemy zdrowo na wsi i w mieście
W najnowszej książce kucharskiej z serii Jemy zdrowo znajdziesz 120 naszych ulubionych przepisów, które są nie tylko zdrowe, ale i pyszne 💚
Na 2 łyżkach oleju rzepakowego podsmaż drobno posiekaną cebulkę. Po 2–3 minutach dodaj groch. Smaż na średnim ogniu przez kolejne 10 minut.
Do garnka dodaj bulion, marchewkę pokrojoną w plasterki, wyciśnięty czosnek i majeranek, gotuj przez 15–20 minut do miękkości wszystkich składników.
Zupę zmiksuj za pomocą blendera ręcznego, dopraw solą i pieprzem, podziel na porcje i posyp pestkami dyni.
Podziel się swoimi wrażeniami i wskazówkami
Bardzo nam się podobało
Tłumaczenie automatyczne
Szczyt,
Tłumaczenie automatyczne