
Jemy zdrowo na wsi i w mieście

Hydrolizat kolagenu rybiego z kwasem hialuronowym i witaminą C (smak mango)

Umyj i obierz warzywa. Dyni hokkaido nie trzeba obierać.
Cebulę drobno posiekaj, marchewkę i selera pokrój w kosteczkę, a dynię w większą kostkę, żeby całkowicie się nie rozgotowała. Czosnek pokrój w plasterki. Odcedź fasolę z puszki.
Na patelni rozgrzej oliwę, dodaj posiekaną cebulę, selera i marchewkę, duś przez 5 minut na średnim ogniu. Dodaj czosnek, przecier, dynię i odcedzoną fasolę. Smaż przez kolejną minutę.
Następnie podlej bulionem. Gotuj przez 15–20 minut na wolnym ogniu. Ułóż na talerzach liście szpinaku, wlej gorącą zupę i posyp parmezanem.
Podziel się swoimi wrażeniami i wskazówkami
Zupa jest bardzo smaczna i sycąca. Ponadto jest łatwy i szybki w przygotowaniu. Świetnie 👍
Tłumaczenie automatyczne
Doskonałe połączenie. Na koniec użyłam suszonej fasoli (namoczonej przez noc, gotowanej w bulionie przez około godzinę).
Tłumaczenie automatyczne