SzukajSzukajoznámeníZawiadomienieMojeMojeKoszykKoszyk 0
Gotuj z nami Sklep Premium O nas Kontakt

Wartości odżywcze na 1 porcję/szt.

  • 184 Kcal
  • 6 g białek
  • 13 g tłuszczów
  • 11 g węglowodanów

Doskonale nawilżona i odżywiona skóra dzięki kolagenowi

  • Profilaktyka zmarszczek
  • Redukcja cellulitu
  • Pyszny w smaku
Więcej informacji

Składniki

4 porcji

Źródło pięknej skóry! Postaw na kolagen o smaku mango

  • Młoda skóra
  • Gęste włosy
  • Mocne paznokcie
Więcej informacji
banner image

Sposób przygotowania

1

Rozgrzej w garnku 2 łyżki oliwy.

2

Dodaj utartą marchew i smaż przez 2 minuty.

3

Wsyp utartą dynię i smaż przez kolejnych 10 minut.

4

Dodaj kaszę gryczaną i zalej bulionem.

5

Doprowadź do wrzenia i gotuj przez 15 minut.

6

W międzyczasie upraż na suchej patelni pestki dyni.

7

Dopraw gotową zupę solą i pieprzem, posyp pestkami dyni i podawaj.

Autor przepisu
Zespół Jemy zdrowo
Załóż własny zeszyt z przepisami
  • Zapisz swoje ulubione przepisy
  • Dodawaj do nich własne notatki
  • Wszystkie Twoje oceny w jednym miejscu

Podziel się swoimi wrażeniami i wskazówkami

Martin Chotětický
25. maja 2024

Karolina Skalska
15. października 2023

Pyszna zupka . 😃

ocen_1314738
Aur3lius
01. stycznia 2023

zawiedziona, zrobiłam dokładnie według przepisu, musiałam na koniec wymieszać, zostały jeszcze kawałki dyni i marchewki, na końcu bardzo cienkie

Tłumaczenie automatyczne

ocen_1385607
banner image
Więcej informacji o Twoim zeszycie www.jimezdrave.cz
Tworzymy zdrowe i proste przepisy dla całej rodziny

Chcesz otrzymywać nasze przepisy?

Bądź na bieżąco z nowymi przepisami! Prześlemy Ci je na e-mail dwa razy w tygodniu. Jeżeli nie przypadną Ci do gustu, zawsze możesz się wypisać.

Załóż własny zeszyt z przepisami

  • Zapisz swoje ulubione przepisy
  • Dodawaj do nich własne notatki
  • Wszystkie Twoje oceny w jednym miejscu