SzukajSzukajoznámeníZawiadomienieMojeMojeKoszykKoszyk 0
Gotuj z nami Sklep Premium O nas Kontakt

Wartości odżywcze na 1 porcję/szt.

  • 170 Kcal
  • 4 g białek
  • 10 g tłuszczów
  • 15 g węglowodanów

Reishi – rewitalizacja, odprężenie, równowaga

  • Redukuje uczucie znużenia
  • Tradycyjna medycyna chińska
  • Skuteczny adaptogen
Więcej informacji

Składniki

4 porcji

Doskonale nawilżona i odżywiona skóra dzięki kolagenowi

  • Profilaktyka zmarszczek
  • Redukcja cellulitu
  • Pyszny w smaku
Więcej informacji
banner image

Sposób przygotowania

1

W średnim garnku rozgrzej klarowane masło. Wrzuć drobno posiekaną cebulkę i podsmaż ją.

2

Po ok. 5 minutach dorzuć oczyszczoną i pokrojoną dynię oraz czosnek przeciśnięty przez praskę. Smaż przez kolejnych 5 minut.

3

Podlej warzywa bulionem i przykryj garnek. Gotuj przez ok. 30–35 minut.

4

Zdejmij garnek z ognia i pozostaw zupę do ostygnięcia. Zmiksuj zupę blenderem ręcznym na gładki krem.

5

Dodaj przyprawy i śmietanę. Wymieszaj i podawaj.

Autor przepisu
Zespół Jemy zdrowo
Załóż własny zeszyt z przepisami
  • Zapisz swoje ulubione przepisy
  • Dodawaj do nich własne notatki
  • Wszystkie Twoje oceny w jednym miejscu

Podziel się swoimi wrażeniami i wskazówkami

mourek
03. stycznia 2025

d_koritq
02. stycznia 2025

bzxt5vqmvp@privaterelay.appleid.com
26. listopada 2024

„Dynia” to mój ulubiony preparat (obok pieczenia) dyni Hokkaido! Połączenie z marchewką jest świetne. Na talerz skropiłam pysznym olejem dyniowym i posypałam prażonymi pestkami dyni😍

Tłumaczenie automatyczne

banner image
Więcej informacji o Twoim zeszycie www.jimezdrave.cz
Tworzymy zdrowe i proste przepisy dla całej rodziny

Chcesz otrzymywać nasze przepisy?

Bądź na bieżąco z nowymi przepisami! Prześlemy Ci je na e-mail dwa razy w tygodniu. Jeżeli nie przypadną Ci do gustu, zawsze możesz się wypisać.

Załóż własny zeszyt z przepisami

  • Zapisz swoje ulubione przepisy
  • Dodawaj do nich własne notatki
  • Wszystkie Twoje oceny w jednym miejscu