SzukajSzukajoznámeníZawiadomienieMojeMojeKoszykKoszyk 0
Gotuj z nami Sklep Premium O nas Kontakt

Wartości odżywcze na 1 porcję/szt.

  • 63 Kcal
  • 6 g białek
  • 4 g tłuszczów
  • 1 g węglowodanów

Reishi – rewitalizacja, odprężenie, równowaga

  • Redukuje uczucie znużenia
  • Tradycyjna medycyna chińska
  • Skuteczny adaptogen
Więcej informacji

Składniki

6 porcje

Doskonale nawilżona i odżywiona skóra dzięki kolagenowi

  • Profilaktyka zmarszczek
  • Redukcja cellulitu
  • Pyszny w smaku
Więcej informacji
banner image

Sposób przygotowania

1

Jajka obierz i pokrój w kostkę.

2

W salaterce wymieszaj musztardę, dymkę, jogurt, szczyptę soli i pieprzu oraz garść świeżego koperku.

3

Dodaj pokrojone jajka, delikatnie wymieszaj i podawaj.

Autor przepisu
Zespół Jemy zdrowo
Załóż własny zeszyt z przepisami
  • Zapisz swoje ulubione przepisy
  • Dodawaj do nich własne notatki
  • Wszystkie Twoje oceny w jednym miejscu

Podziel się swoimi wrażeniami i wskazówkami

Judit88
31. marca 2023

Łatwe do zrobienia, świetne danie z jajek

Tłumaczenie automatyczne

ocen_1387991
Zuzana Beňovičová
20. września 2022

Nikol M.
07. kwietnia 2022

Boska! najlepsza pasta jajeczna. koper nawet by mnie nie zaatakował, a z nim jest o wiele lepiej. Tam też nie brakuje mi majonezu. Użyłem normalnej zamiast musztardy Dijon.

Tłumaczenie automatyczne

banner image
Więcej informacji o Twoim zeszycie www.jimezdrave.cz
Tworzymy zdrowe i proste przepisy dla całej rodziny

Chcesz otrzymywać nasze przepisy?

Bądź na bieżąco z nowymi przepisami! Prześlemy Ci je na e-mail dwa razy w tygodniu. Jeżeli nie przypadną Ci do gustu, zawsze możesz się wypisać.

Załóż własny zeszyt z przepisami

  • Zapisz swoje ulubione przepisy
  • Dodawaj do nich własne notatki
  • Wszystkie Twoje oceny w jednym miejscu