SzukajSzukajoznámeníZawiadomienieMojeMojeKoszykKoszyk 0
Gotuj z nami Sklep Premium O nas Kontakt

Wartości odżywcze na 1 porcję/szt.

  • 398 Kcal
  • 10 g białek
  • 15 g tłuszczów
  • 53 g węglowodanów

Źródło pięknej skóry! Postaw na kolagen o smaku mango

  • Młoda skóra
  • Gęste włosy
  • Mocne paznokcie
Więcej informacji

Składniki

4 porcji

Poczuj się lepiej i pewniej w swojej skórze dzięki kolagenowi!

  • Skóra pełna blasku
  • Gęste włosy
  • Zdrowe stawy
Więcej informacji
banner image

Sposób przygotowania

1

Do rondelka wlej mleko i dodaj ryż.

2

Doprowadź do wrzenia i gotuj, aż będzie al dente (około 10 minut), cały czas mieszając.

3

Następnie dodaj kardamon oraz ziarna z laski wanilii i gotuj przez kolejną minutę.

4

Posyp posiekanymi migdałami z miodem, wymieszaj i odstaw na chwilę.

5

Gotowy ryż przełóż do czterech misek lub kubeczków i podawaj posypany cynamonem.

Autor przepisu
Zespół Jemy zdrowo
Załóż własny zeszyt z przepisami
  • Zapisz swoje ulubione przepisy
  • Dodawaj do nich własne notatki
  • Wszystkie Twoje oceny w jednym miejscu

Podziel się swoimi wrażeniami i wskazówkami

Annamaria Mikulik
26. kwietnia 2024

bardzo pachnąca i smaczna owsianka

Tłumaczenie automatyczne

eugenia.uita
30. stycznia 2022

No dobrze, ale chyba bardziej lubię owsiankę ryżową na inne sposoby.

Tłumaczenie automatyczne

Ema Mozorova
24. października 2021

banner image
Więcej informacji o Twoim zeszycie www.jimezdrave.cz
Tworzymy zdrowe i proste przepisy dla całej rodziny

Chcesz otrzymywać nasze przepisy?

Bądź na bieżąco z nowymi przepisami! Prześlemy Ci je na e-mail dwa razy w tygodniu. Jeżeli nie przypadną Ci do gustu, zawsze możesz się wypisać.

Załóż własny zeszyt z przepisami

  • Zapisz swoje ulubione przepisy
  • Dodawaj do nich własne notatki
  • Wszystkie Twoje oceny w jednym miejscu