SzukajSzukajoznámeníZawiadomienieMojeMojeKoszykKoszyk 0
Gotuj z nami Sklep Premium O nas Kontakt

Sposób przygotowania

1

Mleko i jajka ubij.

2

Dodaj suche składniki (obie mąki i sól) i dokładnie wymieszaj, aby ciasto nie zawierało grudek.

3

Na patelni rozgrzej olej kokosowy i usmaż na średnim ogniu ok. 6 naleśników podobnej wielkości (po 2 minuty z każdej strony).

4

Gotowe naleśniki polej miodem i podawaj.

Autor przepisu
Zespół Jemy zdrowo
Załóż własny zeszyt z przepisami
  • Zapisz swoje ulubione przepisy
  • Dodawaj do nich własne notatki
  • Wszystkie Twoje oceny w jednym miejscu

Podziel się swoimi wrażeniami i wskazówkami

Tereza Kotlabová
05. marca 2022

Lucie Čehovská
05. czerwca 2021

Szybkie naleśniki :) Z jednej partii miałam ich około 13. Pułkę trzymałam z dżemem a drugą zrobiłam słona z szynką i serem ;) szkoda, że nie miałam w domu żadnej "trawy" dla królika , byłoby jeszcze lepiej ;) :)

Tłumaczenie automatyczne

Petra Kopečková
17. stycznia 2021

Naleśniki są trochę sztywniejsze, ale to nie ma znaczenia. Są dobre w smaku.

Tłumaczenie automatyczne

Więcej informacji o Twoim zeszycie www.jimezdrave.cz
Tworzymy zdrowe i proste przepisy dla całej rodziny

Chcesz otrzymywać nasze przepisy?

Bądź na bieżąco z nowymi przepisami! Prześlemy Ci je na e-mail dwa razy w tygodniu. Jeżeli nie przypadną Ci do gustu, zawsze możesz się wypisać.

Załóż własny zeszyt z przepisami

  • Zapisz swoje ulubione przepisy
  • Dodawaj do nich własne notatki
  • Wszystkie Twoje oceny w jednym miejscu