
Jemy zdrowo na wsi i w mieście

Hydrolizat kolagenu rybiego z kwasem hialuronowym i witaminą C (smak mango)

Rozgrzej piekarnik do 180°C.
W naczyniu ubij jajka, serek wiejski, sól, pieprz i przyprawę curry.
Drobno posiekaj cebulę. Tuńczyka odcedź. Cebulę, rybę, mąkę i płatki dodaj do mokrych składników.
Dodaj grubo posiekaną bazylię. Wymieszaj.
Przygotuj kokilki albo formę do muffinek i napełnij je ciastem aż po brzegi.
Muffinki wstaw do piekarnika i piecz przez 25–30 minut w temperaturze 180°C. Przed wyjęciem z piekarnika sprawdź patyczkiem, czy są dobrze upieczone.
Podziel się swoimi wrażeniami i wskazówkami
O dziwo, były znakomite, może zostawiłabym je na trochę krócej, żeby były bardziej miękkie, ale bomba, naprawdę mnie zaskoczyły, a synowi smakowały.
Tłumaczenie automatyczne
zaskakująco pyszne
Tłumaczenie automatyczne
Doskonały! Jedynie składniki różniły się od podanych, więc dodałam mozzarellę, twarożek i cebulę oraz 2 ząbki czosnku, mąkę raczej pominęłam, ale poza tym wyszło wyśmienicie
Tłumaczenie automatyczne