SzukajSzukajoznámeníZawiadomienieMojeMojeKoszykKoszyk 0
Gotuj z nami Sklep Premium O nas Kontakt

Wartości odżywcze na 1 porcję/szt.

  • 35 Kcal
  • 3 g białek
  • 2 g tłuszczów
  • 0 g węglowodanów

Składniki

10 sztuki

Sposób przygotowania

1

Jajka obierz, przekrój wzdłuż na pół i wyjmij z nich żółtka.

2

Żółtka rozgnieć widelcem i wymieszaj je ze szczypiorkiem, ricottą, papryką, pieprzem i solą.

3

Nafaszeruj jajka nadzieniem z żółtek. Nadzienie możesz umieścić w rękawie cukierniczym lub nakładać za pomocą łyżeczki.

Autor przepisu
Zespół Jemy zdrowo
Załóż własny zeszyt z przepisami
  • Zapisz swoje ulubione przepisy
  • Dodawaj do nich własne notatki
  • Wszystkie Twoje oceny w jednym miejscu

Podziel się swoimi wrażeniami i wskazówkami

George09
31. stycznia 2021

To było dobre. Szybki i wysokiej jakości obiad, który miał dość.

Tłumaczenie automatyczne

ocen_1209949
Kateřina Horáčkova
11. kwietnia 2020

Było dobrze, tylko papryka przyszła do mnie, że będzie mniej wyraźna, więc dałam curry. Zamiast ricotty czerwono-czerwonej dodała trochę kwaśnej śmietany, ponieważ była wystarczająco gęsta i ubita ręczną trzepaczką, aby nadzienie było puszyste. Niezła inspiracja, ostatni raz tego nie zrobiłem. 👍

Tłumaczenie automatyczne

ocen_1156869
Więcej informacji o Twoim zeszycie www.jimezdrave.cz
Tworzymy zdrowe i proste przepisy dla całej rodziny

Chcesz otrzymywać nasze przepisy?

Bądź na bieżąco z nowymi przepisami! Prześlemy Ci je na e-mail dwa razy w tygodniu. Jeżeli nie przypadną Ci do gustu, zawsze możesz się wypisać.

Załóż własny zeszyt z przepisami

  • Zapisz swoje ulubione przepisy
  • Dodawaj do nich własne notatki
  • Wszystkie Twoje oceny w jednym miejscu