SzukajSzukajoznámeníZawiadomienieMojeMojeKoszykKoszyk 0
Gotuj z nami Sklep Premium O nas Kontakt

Wartości odżywcze na 1 porcję/szt.

  • 440 Kcal
  • 36 g białek
  • 23 g tłuszczów
  • 20 g węglowodanów

Składniki

1 porcja

Sposób przygotowania

1

Jajka, sól i mleko ubij na pianę widelcem lub trzepaczką.

2

Wlej na patelnię nieprzywierającą i co chwilę mieszając, smaż przez 3–4 minuty, aż jajka się zetną, ale nadal będą mieć kremową konsystencję.

3

Jajecznicę podawaj z posiekanym szczypiorkiem, plasterkami wędzonego łososia i chlebem razowym.

Autor przepisu
Zespół Jemy zdrowo
Załóż własny zeszyt z przepisami
  • Zapisz swoje ulubione przepisy
  • Dodawaj do nich własne notatki
  • Wszystkie Twoje oceny w jednym miejscu

Podziel się swoimi wrażeniami i wskazówkami

Romana Vitkova
08. stycznia 2023

naprawdę doskonałe

Tłumaczenie automatyczne

Štěpánka Hroudová
07. stycznia 2023

Świetnie

Tłumaczenie automatyczne

Marian Strycek
28. grudnia 2022

Połączenie ciasta francuskiego z dobrze wędzonym i sezonowanym łososiem jest doskonałe. I tosty hmmm.😋👌👍

Tłumaczenie automatyczne

ocen_1328614
Więcej informacji o Twoim zeszycie www.jimezdrave.cz
Tworzymy zdrowe i proste przepisy dla całej rodziny

Chcesz otrzymywać nasze przepisy?

Bądź na bieżąco z nowymi przepisami! Prześlemy Ci je na e-mail dwa razy w tygodniu. Jeżeli nie przypadną Ci do gustu, zawsze możesz się wypisać.

Załóż własny zeszyt z przepisami

  • Zapisz swoje ulubione przepisy
  • Dodawaj do nich własne notatki
  • Wszystkie Twoje oceny w jednym miejscu