
Hydrolizat kolagenu rybiego z kwasem hialuronowym i witaminą C (smak mango)

Jemy zdrowo na wsi i w mieście

Rozgrzej piekarnik do 120°C.
Pokrój cukinię i bataty w cienkie plasterki.
Wymieszaj przyprawy z olejem kokosowym. Polej nimi plasterkami warzyw i potrząśnij, by przyprawy dokładnie je pokryły.
Następnie rozłóż warzywa na blasze pokrytej papierem do pieczenia i piecz przez ok. 50 minut w temperaturze 110–120°C.
Co chwilę sprawdzaj, czy chipsy się nie przypalają.
W międzyczasie przygotuj dip: wymieszaj jogurt, sok z cytryny, skórkę z cytryny i czosnek przeciśnięty przez praskę.
Upieczone chipsy podawaj z dipem.
Podziel się swoimi wrażeniami i wskazówkami
słodkie ziemniaki smakowały dobrze, ale cukinia nie. była gorzka. jednak prawdopodobnie był to przypadek wybrania niewłaściwej cukinii już w sklepie. ale może spróbuję jeszcze raz, z lepszej cukinii.
Tłumaczenie automatyczne
Wielka dobroć.
Tłumaczenie automatyczne
Wspaniały
Tłumaczenie automatyczne