SzukajSzukajMojeMojeKoszykKoszyk 0
Gotuj z nami Sklep Premium O nas Kontakt

Sposób przygotowania

1

Rozgrzej piekarnik do 180°C.

2

Wyrób wszystkie składniki w dużej misce. W razie potrzeby dosłodź masę.

3

Pokryj blachę papierem do pieczenia i rozsmaruj lub rozgnieć na niej przygotowaną masę.

4

Piecz w 170–180°C przez 30–35 minut.

5

Po upieczeniu pozostaw batony do ostygnięcia, a następnie pokrój je na 12 kawałków o podobnej wielkości.

Autor przepisu
Zespół Jemy zdrowo
Załóż własny zeszyt z przepisami
  • Zapisz swoje ulubione przepisy
  • Dodawaj do nich własne notatki
  • Wszystkie Twoje oceny w jednym miejscu

Podziel się swoimi wrażeniami i wskazówkami

m8s9cgdq7s@privaterelay.appleid.com
16. marca 2022

Leňa Sedlářová
02. maja 2020

Musiałem dodać 50g więcej płatków, ale poza tym świetny przepis.

Tłumaczenie automatyczne z języka czeskiego

ocen_1151843
Eliška Borecká
02. kwietnia 2020

Zamiast daktyli i migdałów podałem suszone owoce. Miałem mniejszy talerz, więc taka bułka powstała zamiast patyczków. Skosztowała go cała rodzina. :)

Tłumaczenie automatyczne z języka czeskiego

Więcej informacji o Twoim zeszycie www.jimezdrave.cz
Tworzymy zdrowe i proste przepisy dla całej rodziny

Chcesz otrzymywać nasze przepisy?

Bądź na bieżąco z nowymi przepisami! Prześlemy Ci je na e-mail dwa razy w tygodniu. Jeżeli nie przypadną Ci do gustu, zawsze możesz się wypisać.

Załóż własny zeszyt z przepisami

  • Zapisz swoje ulubione przepisy
  • Dodawaj do nich własne notatki
  • Wszystkie Twoje oceny w jednym miejscu