Może dodasz do koszyka którąś z naszych książek?


Jemy zdrowo na wsi i w mieście
W najnowszej książce kucharskiej z serii Jemy zdrowo znajdziesz 120 naszych ulubionych przepisów, które są nie tylko zdrowe, ale i pyszne 💚
Rozgrzej piekarnik do 180°C.
Wyrób wszystkie składniki w dużej misce. W razie potrzeby dosłodź masę.
Pokryj blachę papierem do pieczenia i rozsmaruj lub rozgnieć na niej przygotowaną masę.
Piecz w 170–180°C przez 30–35 minut.
Po upieczeniu pozostaw batony do ostygnięcia, a następnie pokrój je na 12 kawałków o podobnej wielkości.
Podziel się swoimi wrażeniami i wskazówkami
Musiałem dodać 50g więcej płatków, ale poza tym świetny przepis.
Tłumaczenie automatyczne
Zamiast daktyli i migdałów podałem suszone owoce. Miałem mniejszy talerz, więc taka bułka powstała zamiast patyczków. Skosztowała go cała rodzina. :)
Tłumaczenie automatyczne