SzukajSzukajMojeMojeKoszykKoszyk 0
Gotuj z nami Sklep Premium Kontakt

Wartości odżywcze na 1 porcję/szt.

  • 114 Kcal
  • 0 g białek
  • 0 g tłuszczów
  • 31 g węglowodanów

Ponad 350 przepisów ze wszystkich książek (zaoszczędzisz ponad 500 zł)

  • Aplikacja bez reklam
  • Proste gotowanie ze składników, które masz w domu
  • Ulubione przepisy dostępne offline
Wypróbuj na 30 dni BEZPŁATNIE

Składniki

4 porcji

Sposób przygotowania

1

Obierz jabłka, usuń gniazda nasienne i gotuj do miękkości pod przykryciem przez 30 minut.

2

Następnie zblenduj je na gładką masę z syropem klonowym i cynamonem.

3

NASZA RADA: Mus jabłkowy możesz zjeść od razu, ale dobrym pomysłem jest pasteryzacja i przechowywanie w spiżarni lub lodówce. Będzie jak znalazł jako dodatek do jogurtu lub ciasta naleśnikowego. Możesz osłodzić nim deser lub zamrozić go w foremkach do lodów na patyku.

4

*Jeżeli jabłka są wystarczająco słodkie, nie musisz dodawać syropu.

Autor przepisu
Zespół Jemy zdrowo
Załóż własny zeszyt z przepisami
  • Zapisz swoje ulubione przepisy
  • Dodawaj do nich własne notatki
  • Wszystkie Twoje oceny w jednym miejscu

Podziel się swoimi wrażeniami i wskazówkami

Michaela Hime
19. października 2021

Do niczego nie pasuję. Bardzo dobry.

Tłumaczenie automatyczne z języka czeskiego

Karolína Trchalíková
15. października 2021

👌

Tłumaczenie automatyczne z języka czeskiego

NikaVolf
02. czerwca 2021

Niesamowity

Tłumaczenie automatyczne z języka czeskiego

Więcej informacji o Twoim zeszycie www.jimezdrave.cz
Tworzymy zdrowe i proste przepisy dla całej rodziny

Chcesz otrzymywać nasze przepisy?

Bądź na bieżąco z nowymi przepisami! Prześlemy Ci je na e-mail dwa razy w tygodniu. Jeżeli nie przypadną Ci do gustu, zawsze możesz się wypisać.

Załóż własny zeszyt z przepisami

  • Zapisz swoje ulubione przepisy
  • Dodawaj do nich własne notatki
  • Wszystkie Twoje oceny w jednym miejscu