
Jemy zdrowo i smacznie

Obierz jabłka, usuń gniazda nasienne i gotuj do miękkości pod przykryciem przez 30 minut.
Następnie zblenduj je na gładką masę z syropem klonowym i cynamonem.
NASZA RADA: Mus jabłkowy możesz zjeść od razu, ale dobrym pomysłem jest pasteryzacja i przechowywanie w spiżarni lub lodówce. Będzie jak znalazł jako dodatek do jogurtu lub ciasta naleśnikowego. Możesz osłodzić nim deser lub zamrozić go w foremkach do lodów na patyku.
*Jeżeli jabłka są wystarczająco słodkie, nie musisz dodawać syropu.
Podziel się swoimi wrażeniami i wskazówkami
Mega łatwe i pyszne! Ciekawa jestem zastosowania go w wypiekach 😻
Tłumaczenie automatyczne z języka czeskiego
mniam
Tłumaczenie automatyczne z języka czeskiego
Do niczego nie pasuję. Bardzo dobry.
Tłumaczenie automatyczne z języka czeskiego