SzukajSzukajoznámeníZawiadomienieMojeMojeKoszykKoszyk 0
Gotuj z nami Sklep Premium O nas Kontakt

Sposób przygotowania

1

Obierz marchewkę i pokrój ją w cieniutkie słupki. Białą kapustę drobno posiekaj. Drobno pokrój kolendrę i papryczki chili.

2

W dużej misce wymieszaj selera z zalewy, jogurt grecki, sok i skórkę z limonki, łyżkę cukru trzcinowego, drobno posiekaną kolendrę i papryczkę. Dodaj pokrojoną marchewkę i kapustę. Dokładnie wymieszaj.

3

Wstaw salaterkę na co najmniej godzinę do lodówki.

4

Po schłodzeniu podziel na 4 porcje i podawaj.

Autor przepisu
Zespół Jemy zdrowo
Załóż własny zeszyt z przepisami
  • Zapisz swoje ulubione przepisy
  • Dodawaj do nich własne notatki
  • Wszystkie Twoje oceny w jednym miejscu

Podziel się swoimi wrażeniami i wskazówkami

Hana Strnadová
04. maja 2021

W procesie jest o wiele więcej surowców niż na liście wstępnej

Tłumaczenie automatyczne

Tomme Tom
18. lutego 2021

A szkoda, że surowce nie pasują do procesu

Tłumaczenie automatyczne

Katarína Krupcová
16. stycznia 2021

Jeszcze tego nie zrobiłem, nie widzę wszystkich składników 🤷‍♀️

Tłumaczenie automatyczne

Więcej informacji o Twoim zeszycie www.jimezdrave.cz
Tworzymy zdrowe i proste przepisy dla całej rodziny

Chcesz otrzymywać nasze przepisy?

Bądź na bieżąco z nowymi przepisami! Prześlemy Ci je na e-mail dwa razy w tygodniu. Jeżeli nie przypadną Ci do gustu, zawsze możesz się wypisać.

Załóż własny zeszyt z przepisami

  • Zapisz swoje ulubione przepisy
  • Dodawaj do nich własne notatki
  • Wszystkie Twoje oceny w jednym miejscu