SzukajSzukajoznámeníZawiadomienieMojeMojeKoszykKoszyk 0
Gotuj z nami Sklep Premium O nas Kontakt
Znasz z naszej książki kucharskiej

Jemy zdrowo – szybko i prosto

Strona 209Dowiedz się więcej o książce

Wartości odżywcze na 1 porcję/szt.

  • 178 Kcal
  • 5 g białek
  • 8 g tłuszczów
  • 20 g węglowodanów

Doskonale nawilżona i odżywiona skóra dzięki kolagenowi

  • Profilaktyka zmarszczek
  • Redukcja cellulitu
  • Pyszny w smaku
Więcej informacji

Składniki

2 porcji

Naturalne remedium na zmęczenie i rozdrażnienie – Reishi

  • Lepsza odporność
  • Chroni serce
  • Łagodzi stres
Więcej informacji
banner image

Sposób przygotowania

1

Szpinak umyj pod bieżącą wodą, osusz i umieść w salaterce. Marchewkę obierz, potnij obieraczką na długie, cieniutkie plasterki. Rzodkiewki pokrój na plasterki. Warzywa dodaj do szpinaku. Dodaj buraczka pokrojonego w plastry.

2

Pestki słonecznika upraż na suchej patelni (około 3 minuty) i odstaw.

3

Sałatkę polej sosem przygotowanym z miodu, sosu sojowego i oliwy z oliwek.

4

Sałatkę podziel na 2 porcje i posyp prażonymi pestkami słonecznika.

Nasza rada
Do sałatki możesz dodać 2 jajka na twardo.
Autor przepisu
Zespół Jemy zdrowo
Załóż własny zeszyt z przepisami
  • Zapisz swoje ulubione przepisy
  • Dodawaj do nich własne notatki
  • Wszystkie Twoje oceny w jednym miejscu

Podziel się swoimi wrażeniami i wskazówkami

banner image
Więcej informacji o Twoim zeszycie www.jimezdrave.cz
Tworzymy zdrowe i proste przepisy dla całej rodziny

Chcesz otrzymywać nasze przepisy?

Bądź na bieżąco z nowymi przepisami! Prześlemy Ci je na e-mail dwa razy w tygodniu. Jeżeli nie przypadną Ci do gustu, zawsze możesz się wypisać.

Załóż własny zeszyt z przepisami

  • Zapisz swoje ulubione przepisy
  • Dodawaj do nich własne notatki
  • Wszystkie Twoje oceny w jednym miejscu