Może dodasz do koszyka którąś z naszych książek?


Jemy zdrowo na wsi i w mieście
W najnowszej książce kucharskiej z serii Jemy zdrowo znajdziesz 120 naszych ulubionych przepisów, które są nie tylko zdrowe, ale i pyszne 💚
Szpinak umyj pod bieżącą wodą, osusz i umieść w salaterce. Marchewkę obierz, potnij obieraczką na długie, cieniutkie plasterki. Rzodkiewki pokrój na plasterki. Warzywa dodaj do szpinaku. Dodaj buraczka pokrojonego w plastry.
Pestki słonecznika upraż na suchej patelni (około 3 minuty) i odstaw.
Sałatkę polej sosem przygotowanym z miodu, sosu sojowego i oliwy z oliwek.
Sałatkę podziel na 2 porcje i posyp prażonymi pestkami słonecznika.
Podziel się swoimi wrażeniami i wskazówkami
Doskonała, bardzo lekka sałatka😋
Tłumaczenie automatyczne