SzukajSzukajoznámeníZawiadomienieMojeMojeKoszykKoszyk 0
Gotuj z nami Sklep Premium O nas Kontakt
Znasz z naszej książki kucharskiej

Jemy zdrowo i smacznie

Strona 188Dowiedz się więcej o książce

Wartości odżywcze na 1 porcję/szt.

  • 479 Kcal
  • 21 g białek
  • 23 g tłuszczów
  • 47 g węglowodanów

Reishi – rewitalizacja, odprężenie, równowaga

  • Redukuje uczucie znużenia
  • Tradycyjna medycyna chińska
  • Skuteczny adaptogen
Więcej informacji

Składniki

3 porcji

Doskonale nawilżona i odżywiona skóra dzięki kolagenowi

  • Profilaktyka zmarszczek
  • Redukcja cellulitu
  • Pyszny w smaku
Więcej informacji
banner image

Sposób przygotowania

1

Ryż ugotuj w osolonej wodzie, zgodnie z instrukcją na opakowaniu.

2

W międzyczasie przygotuj sos. Sok z cytryny, wyciśnięty ząbek czosnku i jogurt grecki wymieszaj i dopraw do smaku solą i pieprzem.

3

Ugotowany ryż ostudź i wymieszaj z kokosem, migdałami, kolendrą i drobno posiekaną cebulką.

4

Sałatkę podziel na 3 porcje, i przed podaniem polej sosem.

Nasza rada
Do sosu dodaj pół łyżeczki kurkumy albo curry.
Autor przepisu
Zespół Jemy zdrowo
Załóż własny zeszyt z przepisami
  • Zapisz swoje ulubione przepisy
  • Dodawaj do nich własne notatki
  • Wszystkie Twoje oceny w jednym miejscu

Podziel się swoimi wrażeniami i wskazówkami

banner image
Więcej informacji o Twoim zeszycie www.jimezdrave.cz
Tworzymy zdrowe i proste przepisy dla całej rodziny

Chcesz otrzymywać nasze przepisy?

Bądź na bieżąco z nowymi przepisami! Prześlemy Ci je na e-mail dwa razy w tygodniu. Jeżeli nie przypadną Ci do gustu, zawsze możesz się wypisać.

Załóż własny zeszyt z przepisami

  • Zapisz swoje ulubione przepisy
  • Dodawaj do nich własne notatki
  • Wszystkie Twoje oceny w jednym miejscu