
Jemy zdrowo na wsi i w mieście

Hydrolizat kolagenu rybiego z kwasem hialuronowym i witaminą C (smak mango)

Piekarnik rozgrzej do 190°C.
Paprykę, pieczarki, bakłażana i cukinię pokrój w drobną kostkę. Warzywa wymieszaj z oliwą z oliwek, solą i oregano.
Warzywa wysyp na blachę wyłożoną papierem do pieczenia i piecz w temperaturze 180–190°C przez 40 minut.
W międzyczasie przygotuj dressing z awokado: zmiksuj blenderem miąższ awokado z sokiem z cytryny, oliwą z oliwek i ząbkiem czosnku.
Na czterech talerzach rozłóż liście sałaty i pieczone warzywa, polej sosem z awokado i posyp sezamem.
Podziel się swoimi wrażeniami i wskazówkami
to jest świetne. Będę robić regularnie ❤️
Tłumaczenie automatyczne