SzukajSzukajoznámeníZawiadomienieMojeMojeKoszykKoszyk 0
Gotuj z nami Sklep Premium O nas Kontakt

Wartości odżywcze na 1 porcję/szt.

  • 273 Kcal
  • 8 g białek
  • 11 g tłuszczów
  • 35 g węglowodanów

Ponad 350 przepisów ze wszystkich książek (zaoszczędzisz ponad 500 zł)

  • Aplikacja bez reklam
  • Proste gotowanie ze składników, które masz w domu
  • Ulubione przepisy dostępne offline
Wypróbuj na 30 dni BEZPŁATNIE

Składniki

4 porcji

Sposób przygotowania

1

W garnku rozgrzej 2 łyżki oleju.

2

Szalotki drobno posiekaj i smaż na oleju przez 5 minut.

3

Następnie podlej cebulę bulionem, dodaj fasolę i kapustę.

4

Gotuj przez 10 minut.

5

Pod koniec gotowania zapraw zupę śmietaną sojową.

6

Dopraw do smaku solą i pieprzem.

7

Jeżeli wolisz zupę krem, zmiksuj ją blenderem ręcznym.

Autor przepisu
Zespół Jemy zdrowo
Załóż własny zeszyt z przepisami
  • Zapisz swoje ulubione przepisy
  • Dodawaj do nich własne notatki
  • Wszystkie Twoje oceny w jednym miejscu

Podziel się swoimi wrażeniami i wskazówkami

Ren PoHoda
26. września 2022

znakomita zupa, dodałam kminek (nie ma go w przepisie, jest na zdjęciu) a do makaronu też kawałek angielskiej papryczki i jedną papryczkę chili, bardzo przyjemne połączenie smaków na deszczowe jesienne dni

Tłumaczenie automatyczne z języka czeskiego

Małgorzata Juras
28. listopada 2021

produkty z puszki nie są zdrowe...

GabrielaOravska
14. października 2021

Miałam tylko fasolę w sosie pomidorowym z cilli, też było super, dziękuję za inspirację

Tłumaczenie automatyczne z języka słowackiego

Więcej informacji o Twoim zeszycie www.jimezdrave.cz
Tworzymy zdrowe i proste przepisy dla całej rodziny

Chcesz otrzymywać nasze przepisy?

Bądź na bieżąco z nowymi przepisami! Prześlemy Ci je na e-mail dwa razy w tygodniu. Jeżeli nie przypadną Ci do gustu, zawsze możesz się wypisać.

Załóż własny zeszyt z przepisami

  • Zapisz swoje ulubione przepisy
  • Dodawaj do nich własne notatki
  • Wszystkie Twoje oceny w jednym miejscu