SzukajSzukajoznámeníZawiadomienieMojeMojeKoszykKoszyk 0
Gotuj z nami Sklep Premium O nas Kontakt
Znasz z naszej książki kucharskiej

Jemy zdrowo – szybko i prosto

Strona 64Dowiedz się więcej o książce

Wartości odżywcze na 1 porcję/szt.

  • 315 Kcal
  • 11 g białek
  • 13 g tłuszczów
  • 38 g węglowodanów

Skutecznie i bezpiecznie dostarcza 100% zalecanego dziennego spożycia magnezu

  • Szybsza regeneracja organizmu
  • Przynosi ulgę przy migrenach
  • Ponad 1000 pozytywnych opinii
Więcej informacji

Składniki

4 porcji

Źródło pięknej skóry! Postaw na kolagen o smaku mango

  • Młoda skóra
  • Gęste włosy
  • Mocne paznokcie
Więcej informacji
banner image

Sposób przygotowania

1

Rozgrzej piekarnik do 180°C.

2

Ziemniaki obierz i pokrój w cienkie plasterki.

3

W taki sam sposób pokrój pieczarki.

4

Na patelni rozgrzej łyżeczkę oliwy z oliwek, a następnie przez 5 minut podsmażaj pieczarki. Odstaw z palnika.

5

W garnku wymieszaj ricottę, mleko, sól i pieprz.

6

Dodaj ziemniaki, czosnek, podsmażone pieczarki – i jeszcze raz dokładnie wymieszaj.

7

Warzywa z serem umieść w formie żaroodpornej i piecz w 170–180°C przez około 45 minut.

Autor przepisu
Zespół Jemy zdrowo
Załóż własny zeszyt z przepisami
  • Zapisz swoje ulubione przepisy
  • Dodawaj do nich własne notatki
  • Wszystkie Twoje oceny w jednym miejscu

Podziel się swoimi wrażeniami i wskazówkami

Amelli bous
27. listopada 2024

Użyłam cukinii, marchewki, czosnku, majeranku, twarogu, 2 mozzarelli, kminku i kurkumy - efekt jest pyszny 💞

Tłumaczenie automatyczne

ocen_1180656
Veronika Brickman
07. czerwca 2024

bardzo smaczne, dodałam też małą cukinię i doprawiłam sos bardziej przyprawami i bulionem grzybowym

Tłumaczenie automatyczne

Brygida Zdrzalek
01. kwietnia 2023

przepis smaczny. zamiast ricotta dałam mozzarellę.do sosu dałam jajko i troszkę jogurtu naturalnego i więcej pieczarek. piekłam godzinę

ocen_1419010
banner image
Więcej informacji o Twoim zeszycie www.jimezdrave.cz
Tworzymy zdrowe i proste przepisy dla całej rodziny

Chcesz otrzymywać nasze przepisy?

Bądź na bieżąco z nowymi przepisami! Prześlemy Ci je na e-mail dwa razy w tygodniu. Jeżeli nie przypadną Ci do gustu, zawsze możesz się wypisać.

Załóż własny zeszyt z przepisami

  • Zapisz swoje ulubione przepisy
  • Dodawaj do nich własne notatki
  • Wszystkie Twoje oceny w jednym miejscu