
Jemy zdrowo na wsi i w mieście

Hydrolizat kolagenu rybiego z kwasem hialuronowym i witaminą C (smak mango)

Makaron ryżowy ugotuj zgodnie z instrukcją na opakowaniu. Potrwa to 5–10 minut.
Przygotuj sobie patelnię typu wok, rozgrzej w nim łyżkę oliwy, dodaj łyżkę pasty curry i wymieszaj.
Szybko wrzuć pokrojone mięso z kurczaka i smaż je przez 4 minuty.
Dodaj starty imbir, sok z cytryny i cukier. Podlej bulionem.
Duś przez 5–10 minut.
Następnie dopraw sosem rybnym, chili i kolendrą. Wrzuć paprykę pokrojoną w drobną kostkę.
Duś przez kolejnych 5 minut, podlej mlekiem kokosowym, dodaj posiekaną trawę cytrynową i duś jeszcze przez 5 minut pod przykryciem.
Podawaj z makaronem ryżowym.
Podziel się swoimi wrażeniami i wskazówkami
Bardzo dobry. Nawet mojemu tacie, który nie przepada za curry, smakowało.
Tłumaczenie automatyczne
Świetnie
Tłumaczenie automatyczne
Kompletny przysmak. Zamiast imbiru dodałam suszoną galangal i posypkę.
Tłumaczenie automatyczne