SzukajSzukajoznámeníZawiadomienieMojeMojeKoszykKoszyk 0
Gotuj z nami Sklep Premium O nas Kontakt

Wartości odżywcze na 1 porcję/szt.

  • 65 Kcal
  • 3 g białek
  • 2 g tłuszczów
  • 9 g węglowodanów

Źródło pięknej skóry! Postaw na kolagen o smaku mango

  • Młoda skóra
  • Gęste włosy
  • Mocne paznokcie
Więcej informacji

Składniki

12 sztuki

Naturalne remedium na zmęczenie i rozdrażnienie – Reishi

  • Lepsza odporność
  • Chroni serce
  • Łagodzi stres
Więcej informacji
banner image

Sposób przygotowania

1

Wymieszaj wszystkie składniki w dużym naczyniu.

2

Wlewaj porcje ciasta na mocno rozgrzaną patelnię nieprzywierającą i piecz je przez 3 minuty z każdej strony.

3

Podawaj jako dodatek do mięs lub jako samodzielne danie.

Autor przepisu
Zespół Jemy zdrowo
Załóż własny zeszyt z przepisami
  • Zapisz swoje ulubione przepisy
  • Dodawaj do nich własne notatki
  • Wszystkie Twoje oceny w jednym miejscu

Podziel się swoimi wrażeniami i wskazówkami

Hendrychová Anna
31. sierpnia 2024

bardzo dobre, polecam tylko najpierw "odcisnąć" jak najwięcej wody z startej cukinii, żeby później ciasto nie było za rzadkie + dodać więcej smaku :)

Tłumaczenie automatyczne

yjb2vtgbjkprivaterelayappleidcom
05. lipca 2024

Świetnie

Tłumaczenie automatyczne

nw8nmsgf5pprivaterelayappleidcom
04. czerwca 2024

Jak pisałem ostatnim razem, podczas smażenia dodałem więcej czosnku, majeranku i oleju. Ale i tak nic wielkiego, olej w naleśnikach to po prostu pomyłka. Nawet płatki nie bardzo mi tam pasowały.

Tłumaczenie automatyczne

ocen_1387098
banner image
Więcej informacji o Twoim zeszycie www.jimezdrave.cz
Tworzymy zdrowe i proste przepisy dla całej rodziny

Chcesz otrzymywać nasze przepisy?

Bądź na bieżąco z nowymi przepisami! Prześlemy Ci je na e-mail dwa razy w tygodniu. Jeżeli nie przypadną Ci do gustu, zawsze możesz się wypisać.

Załóż własny zeszyt z przepisami

  • Zapisz swoje ulubione przepisy
  • Dodawaj do nich własne notatki
  • Wszystkie Twoje oceny w jednym miejscu