SzukajSzukajoznámeníZawiadomienieMojeMojeKoszykKoszyk 0
Gotuj z nami Sklep Premium O nas Kontakt

Sposób przygotowania

1

Przygotuj sobie dwie miski na sałatkę lub głębokie talerze. Porwij sałaty na kawałki i podziel je na dwie porcje. Każdą z nich polej 1 łyżką octu balsamicznego i wymieszaj.

2

Drobno pokrój pomidory i dorzuć je do sałaty.

3

Wyjmij tuńczyka z konserwy, osusz go za pomocą papierowego ręcznika, podziel na dwie porcje i dodaj do sałatki. Skrop sokiem z cytryny i posyp siemieniem lnianym.

4

Włóż jajka do garnka z wrzątkiem, zmniejsz ogień i ugotuj je zgodnie z własnymi preferencjami: na miękko (5–6 minut) lub na twardo (7–9 minut). Ugotowane jajka obierz, pokrój na połówki i ułóż na porcjach sałatki.

5

Następnie posyp ją pokruszonym serem feta, dopraw do smaku solą i pieprzem, podawaj.

Autor przepisu
Zespół Jemy zdrowo
Załóż własny zeszyt z przepisami
  • Zapisz swoje ulubione przepisy
  • Dodawaj do nich własne notatki
  • Wszystkie Twoje oceny w jednym miejscu

Podziel się swoimi wrażeniami i wskazówkami

Hana Dragounová
04. kwietnia 2024

Świetne, lekkie i bogate.

Tłumaczenie automatyczne

biro.juca
08. października 2023

Jest bardzo pyszne, często je robię ☺️

Tłumaczenie automatyczne

v26x4xkprbprivaterelayappleidcom
17. lipca 2023

🙏🏻

Tłumaczenie automatyczne

Więcej informacji o Twoim zeszycie www.jimezdrave.cz
Tworzymy zdrowe i proste przepisy dla całej rodziny

Chcesz otrzymywać nasze przepisy?

Bądź na bieżąco z nowymi przepisami! Prześlemy Ci je na e-mail dwa razy w tygodniu. Jeżeli nie przypadną Ci do gustu, zawsze możesz się wypisać.

Załóż własny zeszyt z przepisami

  • Zapisz swoje ulubione przepisy
  • Dodawaj do nich własne notatki
  • Wszystkie Twoje oceny w jednym miejscu