SzukajSzukajMojeMojeKoszykKoszyk 0
Gotuj z nami Sklep Premium O nas Kontakt

Wartości odżywcze na 1 porcję/szt.

  • 354 Kcal
  • 29 g białek
  • 20 g tłuszczów
  • 12 g węglowodanów

Ponad 350 przepisów ze wszystkich książek (zaoszczędzisz ponad 500 zł)

  • Aplikacja bez reklam
  • Proste gotowanie ze składników, które masz w domu
  • Ulubione przepisy dostępne offline
Wypróbuj na 30 dni BEZPŁATNIE

Składniki

2 porcji

Etykiety

Sposób przygotowania

1

Przygotuj sobie dwie miski na sałatkę lub głębokie talerze. Porwij sałaty na kawałki i podziel je na dwie porcje. Każdą z nich polej 1 łyżką octu balsamicznego i wymieszaj.

2

Drobno pokrój pomidory i dorzuć je do sałaty.

3

Wyjmij tuńczyka z konserwy, osusz go za pomocą papierowego ręcznika, podziel na dwie porcje i dodaj do sałatki. Skrop sokiem z cytryny i posyp siemieniem lnianym.

4

Włóż jajka do garnka z wrzątkiem, zmniejsz ogień i ugotuj je zgodnie z własnymi preferencjami: na miękko (5–6 minut) lub na twardo (7–9 minut). Ugotowane jajka obierz, pokrój na połówki i ułóż na porcjach sałatki.

5

Następnie posyp ją pokruszonym serem feta, dopraw do smaku solą i pieprzem, podawaj.

Autor przepisu
Zespół Jemy zdrowo
Załóż własny zeszyt z przepisami
  • Zapisz swoje ulubione przepisy
  • Dodawaj do nich własne notatki
  • Wszystkie Twoje oceny w jednym miejscu

Podziel się swoimi wrażeniami i wskazówkami

xkthtkjkcpprivaterelayappleidcom
01. października 2022

manavesela@gmail.com
01. września 2022

Nadine Stranzinger
03. kwietnia 2022

Super pyszne… dzięki za przepis 😊

Tłumaczenie automatyczne z języka niemieckiego

ocen_1325143
Więcej informacji o Twoim zeszycie www.jimezdrave.cz
Tworzymy zdrowe i proste przepisy dla całej rodziny

Chcesz otrzymywać nasze przepisy?

Bądź na bieżąco z nowymi przepisami! Prześlemy Ci je na e-mail dwa razy w tygodniu. Jeżeli nie przypadną Ci do gustu, zawsze możesz się wypisać.

Załóż własny zeszyt z przepisami

  • Zapisz swoje ulubione przepisy
  • Dodawaj do nich własne notatki
  • Wszystkie Twoje oceny w jednym miejscu