SzukajSzukajMojeMojeKoszykKoszyk 0
Gotuj z nami Sklep Premium O nas Kontakt

Wartości odżywcze na 1 porcję/szt.

  • 227 Kcal
  • 11 g białek
  • 13 g tłuszczów
  • 17 g węglowodanów

Ponad 350 przepisów ze wszystkich książek (zaoszczędzisz ponad 500 zł)

  • Aplikacja bez reklam
  • Proste gotowanie ze składników, które masz w domu
  • Ulubione przepisy dostępne offline
Wypróbuj na 30 dni BEZPŁATNIE

Składniki

2 porcji

Sposób przygotowania

1

Przygotuj dressing.

2

W niewielkim naczyniu wymieszaj oliwę, ocet winny, musztardę dijon, stewię, sól i pieprz.

3

W dużej salaterce wymieszaj umytego i pokrojonego ogórka, pomidory, cebulkę i odcedzoną ciecierzycę.

4

Dodaj pokruszoną fetę, polej dressingiem i podawaj.

Autor przepisu
Zespół Jemy zdrowo
Załóż własny zeszyt z przepisami
  • Zapisz swoje ulubione przepisy
  • Dodawaj do nich własne notatki
  • Wszystkie Twoje oceny w jednym miejscu

Podziel się swoimi wrażeniami i wskazówkami

TerkaB
07. marca 2021

Dobra sałatka na obiad, kiedy nie możesz nic wymyślić.

Tłumaczenie automatyczne z języka czeskiego

ocen_1216459
Francezska Grulich
02. lutego 2021

Bardzo proste i bardzo smaczne (: na pewno nie zrobiłem tego pierwszy raz. Nawet bez octu.

Tłumaczenie automatyczne z języka czeskiego

Sára Soukupová
18. października 2020

To dobrze :-) taka grecka sałatka bez oliwek, które zastępuje ciecierzyca i nie mogę zapomnieć o dressingu, który jest pyszny!

Tłumaczenie automatyczne z języka czeskiego

Więcej informacji o Twoim zeszycie www.jimezdrave.cz
Tworzymy zdrowe i proste przepisy dla całej rodziny

Chcesz otrzymywać nasze przepisy?

Bądź na bieżąco z nowymi przepisami! Prześlemy Ci je na e-mail dwa razy w tygodniu. Jeżeli nie przypadną Ci do gustu, zawsze możesz się wypisać.

Załóż własny zeszyt z przepisami

  • Zapisz swoje ulubione przepisy
  • Dodawaj do nich własne notatki
  • Wszystkie Twoje oceny w jednym miejscu