SzukajSzukajoznámeníZawiadomienieMojeMojeKoszykKoszyk 0
Gotuj z nami Sklep Premium O nas Kontakt

Sposób przygotowania

1

Tuńczyka wyjmij z odcedź, a następnie umieść w miseczce.

2

Dodaj twaróg, kilka kropel soku z cytryny, sól i pieprz do smaku, wymieszaj.

3

Ogórka i awokado pokrój w cienkie plasterki, liście sałaty porwij na kawałki.

4

Pastę rozsmaruj na 2 kromkach pieczywa tostowego.

5

Na kanapkach ułóż awokado, ogórka i sałatę, przykryj pozostałymi 2 kromkami chleba i podawaj.

Autor przepisu
Zespół Jemy zdrowo
Załóż własny zeszyt z przepisami
  • Zapisz swoje ulubione przepisy
  • Dodawaj do nich własne notatki
  • Wszystkie Twoje oceny w jednym miejscu

Podziel się swoimi wrażeniami i wskazówkami

Amelli bous
30. maja 2022

Świetny obiad, wkładam do pudełka i dodaję do ulubionych. Zamiast twarogu użyłam jogurtu greckiego 0% tłuszczu i dodałam pomidory. Mniam!

Tłumaczenie automatyczne

ocen_1180656
miklal1
01. lutego 2022

kanapka idealna, absolutnie się w niej zakochaliśmy :-)

Tłumaczenie automatyczne

Tereza Králíková
17. sierpnia 2021

doskonała 👌

Tłumaczenie automatyczne

Więcej informacji o Twoim zeszycie www.jimezdrave.cz
Tworzymy zdrowe i proste przepisy dla całej rodziny

Chcesz otrzymywać nasze przepisy?

Bądź na bieżąco z nowymi przepisami! Prześlemy Ci je na e-mail dwa razy w tygodniu. Jeżeli nie przypadną Ci do gustu, zawsze możesz się wypisać.

Załóż własny zeszyt z przepisami

  • Zapisz swoje ulubione przepisy
  • Dodawaj do nich własne notatki
  • Wszystkie Twoje oceny w jednym miejscu