SzukajSzukajoznámeníZawiadomienieMojeMojeKoszykKoszyk 0
Gotuj z nami Sklep Premium O nas Kontakt

Wartości odżywcze na 1 porcję/szt.

  • 212 Kcal
  • 9 g białek
  • 13 g tłuszczów
  • 12 g węglowodanów

Reishi – rewitalizacja, odprężenie, równowaga

  • Redukuje uczucie znużenia
  • Tradycyjna medycyna chińska
  • Skuteczny adaptogen
Więcej informacji

Składniki

4 porcji

Poczuj się lepiej i pewniej w swojej skórze dzięki kolagenowi!

  • Skóra pełna blasku
  • Gęste włosy
  • Zdrowe stawy
Więcej informacji
banner image

Sposób przygotowania

1

Usuń gniazda nasienne z papryki i pokrój ją w kostkę (2 cm × 2 cm). Obierz cebulę i pokrój ją w cienkie plasterki. Pomidory pokrój w około centymetrową kostkę. Drobno posiekaj dymkę i szczypiorek.

2

Rozgrzej na patelni ogniu 2 łyżki oliwy. Na mocno rozgrzaną oliwę wrzuć cebulę i paprykę. Smaż na średnim ogniu przez 3–4 minuty.

3

Następnie dodaj świeże pomidory i pomidory z puszki. Podlej 130 ml wody, dopraw solą i pieprzem. Wymieszaj i duś pod przykryciem na średnim ogniu przez 4–5 minut.

4

Kiedy warzywa zmiękną, wbij na patelnię 4 jajka, dodaj drobno posiekaną dymkę i duś na średnim ogniu przez 1 minutę.

5

Podziel na 4 porcje, posyp każdą drobno posiekanym szczypiorkiem i podawaj od razu.

Autor przepisu
Zespół Jemy zdrowo
Załóż własny zeszyt z przepisami
  • Zapisz swoje ulubione przepisy
  • Dodawaj do nich własne notatki
  • Wszystkie Twoje oceny w jednym miejscu

Podziel się swoimi wrażeniami i wskazówkami

Zuzanna Wasielewska
17. czerwca 2024

Pyszka

banner image
Więcej informacji o Twoim zeszycie www.jimezdrave.cz
Tworzymy zdrowe i proste przepisy dla całej rodziny

Chcesz otrzymywać nasze przepisy?

Bądź na bieżąco z nowymi przepisami! Prześlemy Ci je na e-mail dwa razy w tygodniu. Jeżeli nie przypadną Ci do gustu, zawsze możesz się wypisać.

Załóż własny zeszyt z przepisami

  • Zapisz swoje ulubione przepisy
  • Dodawaj do nich własne notatki
  • Wszystkie Twoje oceny w jednym miejscu