
Jemy zdrowo na wsi i w mieście

Hydrolizat kolagenu rybiego z kwasem hialuronowym i witaminą C (smak mango)

Spaghetti ugotuj w osolonej wodzie zgodnie z instrukcją na opakowaniu.
W międzyczasie podsmaż na oleju rzepakowym drobno posiekaną cebulkę.
Dodaj czosnek pokrojony w plasterki i smaż przez 2 minuty.
Następnie wrzuć tofu starte na tarce o drobnych oczkach i smaż przez kolejnych 5 minut.
Podlej śmietaną sojową, dodaj czosnek niedźwiedzi i posól.
Sos wymieszaj z makaronem i świeżym szpinakiem. Podawaj.
Podziel się swoimi wrażeniami i wskazówkami
Było pyszne. Dodałam pieprz, dziki czosnek, migdały i parmezan.
Tłumaczenie automatyczne
nie podobało nam się to
Tłumaczenie automatyczne
Dobre, ale trzeba je dobrze doprawić. ;-)
Tłumaczenie automatyczne