Może dodasz do koszyka którąś z naszych książek?


Jemy zdrowo na wsi i w mieście
W najnowszej książce kucharskiej z serii Jemy zdrowo znajdziesz 120 naszych ulubionych przepisów, które są nie tylko zdrowe, ale i pyszne 💚
Piekarnik rozgrzej do 190°C.
Surową cukinię oczyść i za pomocą obieraczki (najlepiej typu julienne) albo spiralizera do warzyw potnij wzdłuż na długie, cieniutkie plasterki.
Paprykę pokrój w kostkę, umieść w niewielkiej brytfannie razem z pomidorkami cherry, octem, oliwą, solą, pieprzem i oregano. Zawartość brytfanny dobrze wymieszaj i piecz w temperaturze 180–190°C przez 20–25 minut.
Upieczone warzywa wymieszaj z cukinią i posyp bazylią.
Podziel się swoimi wrażeniami i wskazówkami
mega 😋
Prosto i smacznie :)
Tłumaczenie automatyczne