![Jemy zdrowo na wsi i w mieście](https://jz.img0.cz/media/product/img/jemy-zdrowo-na-wsi-i-w-miescie-small.jpg.276x276_q85_crop.jpg)
Jemy zdrowo na wsi i w mieście
![Jemy zdrowo i smacznie](https://jz.img0.cz/media/product/img/jemy-zdrowo-i-smacznie-small_2KT9GP6.jpg.276x276_q85_crop.jpg)
Najpierw przygotuj sałatkę. Pomidorki cherry przepołów, szpinak niedbale posiekaj, jabłko pokrój w cienkie plasterki.
Składniki wymieszaj w salaterce, dodaj płatki migdałowe, polej dressingiem przygotowanym z 2 łyżek oliwy, 1 łyżki balsamico i 1 łyżki syropu klonowego.
Sandacza opłucz, osusz i natrzyj kminkiem, pieprzem i solą.
Na patelni rozgrzej 2 łyżki oliwy i masło.
Rybę, skórą w dół, obsmażaj na średnim ogniu przez 4 minuty. Następnie obróć filety i smaż przez kolejne 5 minut, po czym natychmiast zdejmij z ognia.
Podziel się swoimi wrażeniami i wskazówkami