
Jemy zdrowo na wsi i w mieście

Hydrolizat kolagenu rybiego z kwasem hialuronowym i witaminą C (smak mango)

Najpierw przygotuj sałatkę. Pomidorki cherry przepołów, szpinak niedbale posiekaj, jabłko pokrój w cienkie plasterki.
Składniki wymieszaj w salaterce, dodaj płatki migdałowe, polej dressingiem przygotowanym z 2 łyżek oliwy, 1 łyżki balsamico i 1 łyżki syropu klonowego.
Sandacza opłucz, osusz i natrzyj kminkiem, pieprzem i solą.
Na patelni rozgrzej 2 łyżki oliwy i masło.
Rybę, skórą w dół, obsmażaj na średnim ogniu przez 4 minuty. Następnie obróć filety i smaż przez kolejne 5 minut, po czym natychmiast zdejmij z ognia.
Podziel się swoimi wrażeniami i wskazówkami
Świetna sałatka, wspaniale komponuje się z rybą, do sałatki dodałam soli i pieprzu, zakwasiłam limonką i posypką!
Tłumaczenie automatyczne