SzukajSzukajoznámeníZawiadomienieMojeMojeKoszykKoszyk 0
Gotuj z nami Sklep Premium O nas Kontakt

Wartości odżywcze na 1 porcję/szt.

  • 282 Kcal
  • 8 g białek
  • 18 g tłuszczów
  • 32 g węglowodanów

Poczuj się lepiej i pewniej w swojej skórze dzięki kolagenowi!

  • Skóra pełna blasku
  • Gęste włosy
  • Zdrowe stawy
Więcej informacji

Składniki

3 porcji

Reishi – rewitalizacja, odprężenie, równowaga

  • Redukuje uczucie znużenia
  • Tradycyjna medycyna chińska
  • Skuteczny adaptogen
Więcej informacji
banner image

Sposób przygotowania

1

Ugotowane buraczki zetrzyj na tarce lub pokrój w kosteczkę i wrzuć do salaterki. Marchewkę obierz i zetrzyj lub pokrój w cieniutkie plasterki.

2

Do warzyw dodaj ugotowany ryż, mielone migdały i szpinak.

3

W małym naczyniu wymieszaj wszystkie składniki na sos. Polej nim sałatkę.

4

Na sam koniec dodaj pokrojone awokado, podziel na dwie porcje i podawaj.

Autor przepisu
Zespół Jemy zdrowo
Załóż własny zeszyt z przepisami
  • Zapisz swoje ulubione przepisy
  • Dodawaj do nich własne notatki
  • Wszystkie Twoje oceny w jednym miejscu

Podziel się swoimi wrażeniami i wskazówkami

renatajochymkovaseznamcz
11. czerwca 2024

9vtvvghjzyprivaterelayappleidcom
26. stycznia 2023

Smakowało jak 1 mnam

Tłumaczenie automatyczne

Zuzana Osiková
03. czerwca 2021

Doskonały. Smakował całej rodzinie. Zamiast wina stąd podawałam domowej roboty cydr jabłkowy i po prostu nie miałam miodu – użyłam cukru trzcinowego.

Tłumaczenie automatyczne

banner image
Więcej informacji o Twoim zeszycie www.jimezdrave.cz
Tworzymy zdrowe i proste przepisy dla całej rodziny

Chcesz otrzymywać nasze przepisy?

Bądź na bieżąco z nowymi przepisami! Prześlemy Ci je na e-mail dwa razy w tygodniu. Jeżeli nie przypadną Ci do gustu, zawsze możesz się wypisać.

Załóż własny zeszyt z przepisami

  • Zapisz swoje ulubione przepisy
  • Dodawaj do nich własne notatki
  • Wszystkie Twoje oceny w jednym miejscu