Może dodasz do koszyka którąś z naszych książek?


Jemy zdrowo na wsi i w mieście
W najnowszej książce kucharskiej z serii Jemy zdrowo znajdziesz 120 naszych ulubionych przepisów, które są nie tylko zdrowe, ale i pyszne 💚
Przepłucz komosę wrzątkiem, wrzuć do garnka, zalej 250 ml świeżej wody i gotuj przez 14–16 minut.
Pieczarki i awokado pokrój w plasterki.
Przygotuj dressing: wymieszaj sos sojowy, oliwę z oliwek, skórkę i sok z limonki, sól i pieprz.
Sałaty rozłóż na dwóch talerzach. Dodaj pieczarki i komosę.
Następnie ułóż na sałatce plasterki awokado, posyp nasionami konopi i polej dressingiem.
Podziel się swoimi wrażeniami i wskazówkami
Cóż, zupełnie mi to nie pasowało. Sałatka liściasta z gorącą komosą ryżową.. może gdyby wystygła. Nawet nie ten dressing, już nie to ☹️
Tłumaczenie automatyczne
Świetnie, dałbym po prostu mniej soi (to chyba zależy od jej intensywności, mam markę Pearl River Bridge, która jest bardzo silna, więc bardzo przytłoczyła), ale przepis na pewno powtórzę
Tłumaczenie automatyczne