SzukajSzukajoznámeníZawiadomienieMojeMojeKoszykKoszyk 0
Gotuj z nami Sklep Premium O nas Kontakt

Wartości odżywcze na 1 porcję/szt.

  • 320 Kcal
  • 5 g białek
  • 28 g tłuszczów
  • 10 g węglowodanów

Doskonale nawilżona i odżywiona skóra dzięki kolagenowi

  • Profilaktyka zmarszczek
  • Redukcja cellulitu
  • Pyszny w smaku
Więcej informacji

Składniki

2 porcji

Naturalne remedium na zmęczenie i rozdrażnienie – Reishi

  • Lepsza odporność
  • Chroni serce
  • Łagodzi stres
Więcej informacji
banner image

Sposób przygotowania

1

W dużej salaterce wymieszaj liście sałaty i rukolę.

2

W mniejszym naczyniu zrób dressing: wymieszaj oliwę, oba octy i miód.

3

Orzechy włoskie upraż na suchej patelni.

4

Grejpfruta i awokado pokrój w plasterki.

5

Polej sałatę dressingiem, ułóż na niej plasterki grejpfruta i posyp orzechami.

Autor przepisu
Zespół Jemy zdrowo
Załóż własny zeszyt z przepisami
  • Zapisz swoje ulubione przepisy
  • Dodawaj do nich własne notatki
  • Wszystkie Twoje oceny w jednym miejscu

Podziel się swoimi wrażeniami i wskazówkami

iwa1406
24. stycznia 2023

to w końcu migdały czy orzechy?

Renata Taborska
11. czerwca 2022

Smaczna, lekka sałatka

Ňufka Ňufka
29. stycznia 2022

Zrobiłem też z mąką kukurydzianą. Ciekawy smak, ale chyba nic bym nie robiła regularnie

Tłumaczenie automatyczne

banner image
Więcej informacji o Twoim zeszycie www.jimezdrave.cz
Tworzymy zdrowe i proste przepisy dla całej rodziny

Chcesz otrzymywać nasze przepisy?

Bądź na bieżąco z nowymi przepisami! Prześlemy Ci je na e-mail dwa razy w tygodniu. Jeżeli nie przypadną Ci do gustu, zawsze możesz się wypisać.

Załóż własny zeszyt z przepisami

  • Zapisz swoje ulubione przepisy
  • Dodawaj do nich własne notatki
  • Wszystkie Twoje oceny w jednym miejscu