
Jemy zdrowo na wsi i w mieście

Hydrolizat kolagenu rybiego z kwasem hialuronowym i witaminą C (smak mango)

Cebulę obierz i pokrój w piórka. Pomidora pokrój w drobną kostkę.
Mięso z kurczaka pokrój na niewielkie kawałki. Oprósz solą, pieprzem i tymiankiem. Wymieszaj.
Na patelni rozgrzej oliwę i smaż mięso z cebulą na średnim ogniu przez około 7–10 minut. Następnie dodaj pokrojonego pomidora i zdejmij patelnię z ognia.
Połowę każdej tortilli posyp startą albo porwaną na kawałki mozzarellą, dodaj mięso z cebulą i pomidorami, przykryj drugą połową tortilli.
Podpiecz na suchej patelni, na średnim ogniu, przez 2 minuty z każdej strony.
Podziel się swoimi wrażeniami i wskazówkami
Pyszne. Opiekanie pozostawiłam tosterowi z płytą grillową, a dla łatwiejszej obsługi wyłożyłam ją papierem do pieczenia.
Tłumaczenie automatyczne
Super przepis ja zamiast mocarelli dałam ser halumi