
Jemy zdrowo na wsi i w mieście

Hydrolizat kolagenu rybiego z kwasem hialuronowym i witaminą C (smak mango)

Marchewkę obierz, pokrój na kawałki i ugotuj do miękkości w osolonej wodzie.
Filety z pstrąga umyj pod strumieniem zimnej wody. Ułóż na blacie kuchennym, każdy filet natrzyj musztardą dijon i panieruj w mielonych migdałach.
Na patelni rozgrzej 2 łyżki oliwy. Ułóż na niej rybę skórą w dół, smaż przez 2–3 minuty z jednej strony i 2 minuty z drugiej. Każdy z filetów usmaż osobno.
Ugotowaną marchewkę odcedź, dodaj chili, sól, pieprz, masło i ciepłe mleko, a następnie zmiksuj na gładki krem za pomocą blendera ręcznego.
Podziel się swoimi wrażeniami i wskazówkami
Świetnie. Doskonała inspiracja na przygotowanie ryby. 1*.
Tłumaczenie automatyczne
To był pierwszy przepis na ścieżce poszerzania repertuaru mojej mamy w kierunku zdrowej kuchni. Zdziwił się i zainteresował. Szybkie, lekkie i smaczne danie. Polecam!
Tłumaczenie automatyczne