SzukajSzukajoznámeníZawiadomienieMojeMojeKoszykKoszyk 0
Gotuj z nami Sklep Premium O nas Kontakt

Wartości odżywcze na 1 porcję/szt.

  • 452 Kcal
  • 16 g białek
  • 16,2 g tłuszczów
  • 63,1 g węglowodanów

Poczuj się lepiej i pewniej w swojej skórze dzięki kolagenowi!

  • Skóra pełna blasku
  • Gęste włosy
  • Zdrowe stawy
Więcej informacji

Składniki

2 porcji

Reishi – rewitalizacja, odprężenie, równowaga

  • Redukuje uczucie znużenia
  • Tradycyjna medycyna chińska
  • Skuteczny adaptogen
Więcej informacji
banner image

Sposób przygotowania

1

Bataty obierz, oczyść i pokrój w drobną kostkę wraz z papryką i pomidorem.

2

Cebule obierz i pokrój w półplastry.

3

Na dużej patelni rozgrzej oliwę i podsmażaj bataty przez ok. 12 minut na średnim ogniu.

4

Dodaj pomidora, cebulę i paprykę, smaż wszystko przez 3 minuty.

5

Dodaj pokrojoną szynkę i smaż przez kolejne 2 minuty.

6

Dodaj szpinak, wyłącz palnik i pozostaw potrawę pod pokrywką, aż szpinak lekko powiędnie i podgrzeje się.

7

Dopraw do smaku solą i pieprzem, podawaj.

Autor przepisu
Zespół Jemy zdrowo
Załóż własny zeszyt z przepisami
  • Zapisz swoje ulubione przepisy
  • Dodawaj do nich własne notatki
  • Wszystkie Twoje oceny w jednym miejscu

Podziel się swoimi wrażeniami i wskazówkami

revuczkynora
26. czerwca 2024

Wersje wegetariańskie i z szynką są również bardzo smaczne. Świetnie komponuje się z nim również grillowany ser. Jeśli upiekę słodkiego ziemniaka w osobnym piekarniku, a następnie obrócę go na ragu, konsystencja będzie lepsza.

Tłumaczenie automatyczne

ocen_1380459
Lucie Domasová
23. marca 2024

Zrobiłam wersję wegetariańską i bardzo mi smakowała

Tłumaczenie automatyczne

Czakó55
07. marca 2023

Okazało się bardzo pyszne. Zrobię to innym razem.

Tłumaczenie automatyczne

banner image
Więcej informacji o Twoim zeszycie www.jimezdrave.cz
Tworzymy zdrowe i proste przepisy dla całej rodziny

Chcesz otrzymywać nasze przepisy?

Bądź na bieżąco z nowymi przepisami! Prześlemy Ci je na e-mail dwa razy w tygodniu. Jeżeli nie przypadną Ci do gustu, zawsze możesz się wypisać.

Załóż własny zeszyt z przepisami

  • Zapisz swoje ulubione przepisy
  • Dodawaj do nich własne notatki
  • Wszystkie Twoje oceny w jednym miejscu