
Jemy zdrowo na wsi i w mieście

Hydrolizat kolagenu rybiego z kwasem hialuronowym i witaminą C (smak mango)

Rozgrzej piekarnik do 170–180°C. Umyj brokuły i na ok. 4 minuty włóż je do wrzątku. Nie gotuj! Po wyjęciu zahartuj je w lodowatej wodzie i odstaw.
Oprósz łososia solą i natrzyj go tymiankiem.
Na patelni żaroodpornej rozgrzej 1 łyżkę oliwy. Ułóż na niej rybę, skórą w dół. Smaż przez 3–4 minuty, a następnie obróć i smaż przez ok. 1 minutę z drugiej strony.
Wstaw patelnię z łososiem do piekarnika i piecz go przez 4 minuty w temperaturze 170–180°C.
Podawaj z brokułami i gotowanymi buraczkami.
Podziel się swoimi wrażeniami i wskazówkami
Bardzo mi się podobało.. Fantastyczne 👋👋👋
Tłumaczenie automatyczne
Proste i naprawdę smaczne. 😊 Robiłem to już dwukrotnie.
Tłumaczenie automatyczne