SzukajSzukajoznámeníZawiadomienieMojeMojeKoszykKoszyk 0
Gotuj z nami Sklep Premium O nas Kontakt

Wartości odżywcze na 1 porcję/szt.

  • 521 Kcal
  • 56 g białek
  • 26 g tłuszczów
  • 17 g węglowodanów

Doskonale nawilżona i odżywiona skóra dzięki kolagenowi

  • Profilaktyka zmarszczek
  • Redukcja cellulitu
  • Pyszny w smaku
Więcej informacji

Składniki

2 porcji

Naturalny sposób na walkę ze zmęczeniem – Bis-glicynian magnezu

  • Energetyzuje
  • Odpręża
  • Wzmacnia mięśnie i kości
Więcej informacji
banner image

Sposób przygotowania

1

Rozgrzej piekarnik do 170–180°C. Umyj brokuły i na ok. 4 minuty włóż je do wrzątku. Nie gotuj! Po wyjęciu zahartuj je w lodowatej wodzie i odstaw.

2

Oprósz łososia solą i natrzyj go tymiankiem.

3

Na patelni żaroodpornej rozgrzej 1 łyżkę oliwy. Ułóż na niej rybę, skórą w dół. Smaż przez 3–4 minuty, a następnie obróć i smaż przez ok. 1 minutę z drugiej strony.

4

Wstaw patelnię z łososiem do piekarnika i piecz go przez 4 minuty w temperaturze 170–180°C.

5

Podawaj z brokułami i gotowanymi buraczkami.

Autor przepisu
Zespół Jemy zdrowo
Załóż własny zeszyt z przepisami
  • Zapisz swoje ulubione przepisy
  • Dodawaj do nich własne notatki
  • Wszystkie Twoje oceny w jednym miejscu

Podziel się swoimi wrażeniami i wskazówkami

Kristýna Bretová
21. października 2022

Ivana Vorlickova
10. stycznia 2022

Bardzo mi się podobało.. Fantastyczne 👋👋👋

Tłumaczenie automatyczne

TerkaB
04. marca 2021

Proste i naprawdę smaczne. 😊 Robiłem to już dwukrotnie.

Tłumaczenie automatyczne

ocen_1216459
banner image
Więcej informacji o Twoim zeszycie www.jimezdrave.cz
Tworzymy zdrowe i proste przepisy dla całej rodziny

Chcesz otrzymywać nasze przepisy?

Bądź na bieżąco z nowymi przepisami! Prześlemy Ci je na e-mail dwa razy w tygodniu. Jeżeli nie przypadną Ci do gustu, zawsze możesz się wypisać.

Załóż własny zeszyt z przepisami

  • Zapisz swoje ulubione przepisy
  • Dodawaj do nich własne notatki
  • Wszystkie Twoje oceny w jednym miejscu