SzukajSzukajoznámeníZawiadomienieMojeMojeKoszykKoszyk 0
Gotuj z nami Sklep Premium O nas Kontakt

Wartości odżywcze na 1 porcję/szt.

  • 323 Kcal
  • 16 g białek
  • 10 g tłuszczów
  • 42 g węglowodanów

Źródło pięknej skóry! Postaw na kolagen o smaku mango

  • Młoda skóra
  • Gęste włosy
  • Mocne paznokcie
Więcej informacji

Składniki

4 porcji

Reishi – rewitalizacja, odprężenie, równowaga

  • Redukuje uczucie znużenia
  • Tradycyjna medycyna chińska
  • Skuteczny adaptogen
Więcej informacji

Etykiety

banner image

Sposób przygotowania

1

Makaron ugotuj zgodnie z instrukcją na opakowaniu.

2

Pozostałe składniki duś na patelni do momentu, aż kalafior zrobi się miękki (20 minut).

3

Składniki na sos zmiksuj i dodaj do odcedzonego makaronu. Gotowe danie posyp mozzarellą.

4

Ten sos możesz dodać również do pieczonych warzyw, innego makaronu lub ryżu.

Autor przepisu
Zespół Jemy zdrowo
Załóż własny zeszyt z przepisami
  • Zapisz swoje ulubione przepisy
  • Dodawaj do nich własne notatki
  • Wszystkie Twoje oceny w jednym miejscu

Podziel się swoimi wrażeniami i wskazówkami

Edit Kropfelová
18. listopada 2023

qmdr4fm5jsprivaterelayappleidcom
07. lipca 2023

Dobre, ale bez smaku. Polecam dodać trochę nivy lub trochę sera

Tłumaczenie automatyczne

Ryszarda Stefanko
03. grudnia 2022

rewelacja

banner image
Więcej informacji o Twoim zeszycie www.jimezdrave.cz
Tworzymy zdrowe i proste przepisy dla całej rodziny

Chcesz otrzymywać nasze przepisy?

Bądź na bieżąco z nowymi przepisami! Prześlemy Ci je na e-mail dwa razy w tygodniu. Jeżeli nie przypadną Ci do gustu, zawsze możesz się wypisać.

Załóż własny zeszyt z przepisami

  • Zapisz swoje ulubione przepisy
  • Dodawaj do nich własne notatki
  • Wszystkie Twoje oceny w jednym miejscu