
Jemy zdrowo na wsi i w mieście

Hydrolizat kolagenu rybiego z kwasem hialuronowym i witaminą C (smak mango)

Do dużej miski wsyp kuskus, 2 łyżeczki miodu i cynamon. Zalej 600 ml wrzątku, wymieszaj, przykryj i odstaw do napęcznienia (potrwa to ok. 10 minut).
W międzyczasie obierz mandarynki i podziel je na cząstki.
Do ugotowanego kuskusu dodaj mandarynki, suszone owoce i siekane pistacje.
W małym rondelku rozgrzej olej kokosowy i 1 łyżkę miodu.
Kuskus podziel na 4 porcje i polej każdą olejem z miodem.
Każdą porcję udekoruj orzechami włoskimi.
Podziel się swoimi wrażeniami i wskazówkami
pierwszy raz w takiej wersji i "smaczne"
Doskonała i zdrowa owsianka 💯
Tłumaczenie automatyczne
Nie jestem słodka, ale muszę powiedzieć, że to połączenie jest świetne, dzieci też bardzo to lubią
Tłumaczenie automatyczne