SzukajSzukajoznámeníZawiadomienieMojeMojeKoszykKoszyk 0
Gotuj z nami Sklep Premium O nas Kontakt

Wartości odżywcze na 1 porcję/szt.

  • 434 Kcal
  • 13,9 g białek
  • 12,7 g tłuszczów
  • 62,3 g węglowodanów

Skutecznie i bezpiecznie dostarcza 100% zalecanego dziennego spożycia magnezu

  • Szybsza regeneracja organizmu
  • Przynosi ulgę przy migrenach
  • Ponad 1000 pozytywnych opinii
Więcej informacji

Składniki

3 porcji

Źródło pięknej skóry! Postaw na kolagen o smaku mango

  • Młoda skóra
  • Gęste włosy
  • Mocne paznokcie
Więcej informacji

Etykiety

banner image

Sposób przygotowania

1

Do garnka wlej odpowiednią ilość wody, osól ją i doprowadź do wrzenia.

2

Do wrzątku wrzuć makaron i gotuj przez 10–12 minut na średnim ogniu.

3

Zanim makaron się ugotuje, przygotuj sos: na małym ogniu, na dużej głębokiej patelni rozgrzej ricottę, dodaj 1 chochlę wody z gotującego się makaronu, rozmaryn, sól, pieprz i parmezan. Poczekaj, aż sos dobrze się podgrzeje a jego składniki wymieszają.

4

Odcedź makaron, wrzuć do przygotowanego sosu i wymieszaj.

5

Posyp skórką z cytryny i podawaj.

Autor przepisu
Zespół Jemy zdrowo
Załóż własny zeszyt z przepisami
  • Zapisz swoje ulubione przepisy
  • Dodawaj do nich własne notatki
  • Wszystkie Twoje oceny w jednym miejscu

Podziel się swoimi wrażeniami i wskazówkami

Jitka Vycpalkova
24. lipca 2024

W smaku dobre, ale strasznie wytrawne, polecam podwoić ilość sosu.

Tłumaczenie automatyczne

Lucie Malíková
11. czerwca 2024

Kačka Košová
28. maja 2024

Doskonałe, a zwłaszcza fast food! 🫶🏻

Tłumaczenie automatyczne

ocen_1493096
banner image
Więcej informacji o Twoim zeszycie www.jimezdrave.cz
Tworzymy zdrowe i proste przepisy dla całej rodziny

Chcesz otrzymywać nasze przepisy?

Bądź na bieżąco z nowymi przepisami! Prześlemy Ci je na e-mail dwa razy w tygodniu. Jeżeli nie przypadną Ci do gustu, zawsze możesz się wypisać.

Załóż własny zeszyt z przepisami

  • Zapisz swoje ulubione przepisy
  • Dodawaj do nich własne notatki
  • Wszystkie Twoje oceny w jednym miejscu