
Jemy zdrowo na wsi i w mieście

Hydrolizat kolagenu rybiego z kwasem hialuronowym i witaminą C (smak mango)

Sandacza obierz ze skóry i umieść w mikserze typu siekacz. Drobno posiekaj.
Rybę wymieszaj z mąką owsianą, jajkiem, suszonymi ziołami, solą i pieprzem. Jeżeli masa wydaje Ci się zbyt klejąca, dodaj więcej mąki.
Mokrą ręką uformuj 8 kotlecików o średnicy 3 cm.
Na dużym ogniu rozgrzej oliwę, a następnie zmniejsz ogień i usmaż kotleciki na złoty kolor (ok. 2,5 minuty z każdej strony).
Wszystkie składniki na pesto zblenduj na gładki sos. Podawaj z kotlecikami.
Podziel się swoimi wrażeniami i wskazówkami
jj po llkb jkjpió
Tłumaczenie automatyczne
W przepisie jest 1 łyżka oleju słonecznikowego a potem zalecacie smażyć na oliwie. Wydaje się, że oliwa (40 ml) to składnik sosu razem ze zblendowanymi ziołami
Nie próbowałem pominąć głównych składników, a ten sandacz nie jest napisany, ile trzeba go użyć w przepisie. Dziękuję Ci
Tłumaczenie automatyczne