Może dodasz do koszyka którąś z naszych książek?


Jemy zdrowo na wsi i w mieście
W najnowszej książce kucharskiej z serii Jemy zdrowo znajdziesz 120 naszych ulubionych przepisów, które są nie tylko zdrowe, ale i pyszne 💚
Komosę ugotuj zgodnie z instrukcją na opakowaniu.
Na oliwie z oliwek podsmaż drobno pokrojoną dymkę, dodaj przecier pomidorowy, czosnek, pomidory i 100 ml wody.
Przykryj pokrywką i duś przez 5–10 minut.
Dodaj odcedzoną ciecierzycę i ostrą paprykę, wymieszaj i gotuj przez 5 minut.
Dopraw do smaku solą i pieprzem. Podawaj z komosą.
Podziel się swoimi wrażeniami i wskazówkami
Dodałabym tylko 200g ciecierzycy, było tego za dużo, ale poza tym przepis smaczny i szybki. 👍
Tłumaczenie automatyczne
Doskonały
Tłumaczenie automatyczne
Było bosko pyszne 😊
Tłumaczenie automatyczne