SzukajSzukajoznámeníZawiadomienieMojeMojeKoszykKoszyk 0
Gotuj z nami Sklep Premium O nas Kontakt
Znasz z naszej książki kucharskiej

Jemy zdrowo – szybko i prosto

Strona 84Dowiedz się więcej o książce

Wartości odżywcze na 1 porcję/szt.

  • 420 Kcal
  • 16 g białek
  • 13 g tłuszczów
  • 60 g węglowodanów

Naturalny sposób na walkę ze zmęczeniem – Bis-glicynian magnezu

  • Energetyzuje
  • Odpręża
  • Wzmacnia mięśnie i kości
Więcej informacji

Składniki

4 porcji

Doskonale nawilżona i odżywiona skóra dzięki kolagenowi

  • Profilaktyka zmarszczek
  • Redukcja cellulitu
  • Pyszny w smaku
Więcej informacji
banner image

Sposób przygotowania

1

Komosę ugotuj zgodnie z instrukcją na opakowaniu.

2

Na oliwie z oliwek podsmaż drobno pokrojoną dymkę, dodaj przecier pomidorowy, czosnek, pomidory i 100 ml wody.

3

Przykryj pokrywką i duś przez 5–10 minut.

4

Dodaj odcedzoną ciecierzycę i ostrą paprykę, wymieszaj i gotuj przez 5 minut.

5

Dopraw do smaku solą i pieprzem. Podawaj z komosą.

Nasza rada
Do sosu możesz dodać groszek, kukurydzę albo inne warzywa strączkowe.
Autor przepisu
Zespół Jemy zdrowo
Załóż własny zeszyt z przepisami
  • Zapisz swoje ulubione przepisy
  • Dodawaj do nich własne notatki
  • Wszystkie Twoje oceny w jednym miejscu

Podziel się swoimi wrażeniami i wskazówkami

Terilix
10. lutego 2025

Tłumaczenie automatyczne

Adriána Baloghová
10. lipca 2023

Dodałabym tylko 200g ciecierzycy, było tego za dużo, ale poza tym przepis smaczny i szybki. 👍

Tłumaczenie automatyczne

Silvia Filipová
29. marca 2023

Doskonały

Tłumaczenie automatyczne

banner image
Więcej informacji o Twoim zeszycie www.jimezdrave.cz
Tworzymy zdrowe i proste przepisy dla całej rodziny

Chcesz otrzymywać nasze przepisy?

Bądź na bieżąco z nowymi przepisami! Prześlemy Ci je na e-mail dwa razy w tygodniu. Jeżeli nie przypadną Ci do gustu, zawsze możesz się wypisać.

Załóż własny zeszyt z przepisami

  • Zapisz swoje ulubione przepisy
  • Dodawaj do nich własne notatki
  • Wszystkie Twoje oceny w jednym miejscu